Alle vil jo ha kaker!

For Marte og resten av russejentene i bussen med dekknavnet «Not Allowed», har kakesalg vært avgjørende i forberedelsene til feiringen av 13 års skolegang neste vår. Til sammen har de tjent ca. 48.000 kroner på kaker, sjokolade og knekkebrød fra Nordkak.

- Det har vært litt vanskelig å finne dugnader og andre ting å tjene penger på, sier Marte, og legger til: - Men uansett vil jo folk alltid ha kaker. Hun forteller at det har vært veldig enkelt å administrere. – Kundene bestiller selv fra lenken de får fra oss, vi bestiller det antallet vi har fått inn bestilling på og leverer hjem. Det er veldig enkelt når vi kan dele webshopen på mail, messenger og i sosiale medier. Det er også en stor fordel at vi får levert det antallet som faktisk er solgt på forhånd. Da slipper vi å sitte igjen med eventuelt usolgte bokser. 

Sammen med de 18 andre jentene har hun fått positive tilbakemeldinger på at det er enkelt å finne frem på nettsiden, enkelt å bestille og fint å få kaker levert på døren. – Kundene har nok satt pris på at de har fått levering hjem, sier hun. 

Har gitt samhold i gruppa

Det er mye som skal organiseres når 19 jenter skal feire russetiden sammen. Ikke minst er det mye penger som skal samles inn for å realisere drømmebussen.
 
– Vi satte oss et ganske høyt mål for hvor mange bokser hver av oss skulle selge, og de fleste greide det, forteller Marte. Jentene forteller at kakesalget har gitt et samhold i gruppa, der de har motivert hverandre og gitt tips til hvordan selge mer. – Det er gøy å se når man når målene og det har vært morsomt å heie på hverandre og gi hverandre en boost.

Selger til kjente og ukjente 

Larvikjentene gleder seg til russetiden, og sier at kakesalget har vært avgjørende for å få drømmebussen. Salget har gått lett, kan de fortelle. – Alle har jo sin favoritt, og da kan man jo ikke motstå, ler de og avslører at de nok har spist litt kaker selv også. I tillegg til venner og kjente, foreldre og annen familie, forteller jentene at mange de ikke kjenner også har kjøpt. – Det er jo bra produkter som er enkle å selge. Vi har bare fått positive tilbakemeldinger, avslutter Marte.  

Russejentene har solgt Nordkak-bokser i to omganger og tjent ca. 48.000 kroner.  

Russejentenes beste tips til kakesalg: 

  • Ikke vær redd for å gå fra dør til dør

  • Send melding til folk på SMS og messenger

  • Be foreldrene dine dele med sine venner og kollegaer

  • Del webshopen på f eks Facebook, legg ut salgskatalogene på jobb og andre steder

 

Larvik russejenter

Vi tjente 48.000,-

Salgsfakta

Antall deltakere19 stk.
Fortjeneste siste salgkr 48.000

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo