Lettsolgt dugnad ga 34 100,-

Siw Myhren

Siw Myhren

- En av fordelene med å selge kakene fra Nordkak, er at de er godt kjente. Det gjør at de er enkle å selge. Veldig mange har et forhold til kakeboksene, sier dugnadsansvarlig for Gjelleråsen fotball G14, Siw Myhren. 

Ny og effektiv måte å selge på

Vi gjør kakesalget på en enklere og mer effektiv måte enn før. Nå selger vi med katalog i stedet for å gå rundt med kakeboksene. Det betyr at vi har hele sortimentet med oss, ikke bare 2-3 kakeslag. Salget går lettere fordi mange har sin egen favoritt som de kjenner igjen fra katalogen, sier Siw.

Bestiller det vi har solgt

- En annen stor fordel med katalogsalg er at vi først kan ta imot både bestilling og betaling før vi faktisk bestiller hos Nordkak. Det betyr at vi ikke må legge ut penger for å bestille kaker før vi selger, sier hun. 

Innbringende

- Vi har nylig vært på treningstur til Barcelona, og mange av spillerne har faktisk klart å betale store deler av egenandelen sin med kakesalg, avslutter den positive dugnadssjefen før hun stolt avslører at klubben gjennom salget det siste året, har tjent 34.100 kroner.

Publisert 29 desember

 
 

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo