Hvert år selger flere tusen skoleklasser, russegrupper og foreninger Nordkaks gode og lettsolgte kakebokser. F eks Gudeberg skole

Dugnad for skoleklasser – tjen penger til klassen!

Bestill gratis infopakke

Nordkak gir din skoleklasse mulighet å tjene penger til klassetur og leirskole gjennom å selge kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød på dugnad. Å samle inn penger til klassen gjennom å selge gode kakebokser er en enkel dugnad og hvert år selger flere tusen skoleklasser, russegrupper og idrettslag Nordkaks gode og lettsolgte kakebokser.
 

Dere tjener 32 kr/boks Anbefalt salgspris er 80 kr

Selg med katalog...
 

 • Steg 1 sälj
  1

  Del ut salgskataloger – start salget

  Bestill infopakken og del deretter ut salgskataloger og registreringslinken til Mine sider til alle i gruppen. Selg til venner og kjente, naboer og på arbeidsplasser ved å vise opp salgskatalogen og dele webshopen på sosiale medier.

 • Steg 1 sälj
  2

  Bestill boksene og del ut

  Tell over hvor mange bokser dere har solgt. Bruk gjerne Mine sider til hjelp. Leveringstid 2-7 dager, del ut boksene til kundene.

 • Steg 1 sälj
  3

  Behold fortjenesten direkte

  Når dere deler ut boksene tar dere betalt samtidig. Tell over hvor mye dere har tjent og gled dere til det dere skal gjøre med fortjenesten. Nå er dere klare!

Bestill gratis infopakke

Infopakken inneholder alt dere trenger for å starte salget. Infobrosjyre, salgskataloger og en deilig smaksprøve.

InfopakkeAlt dere trenger for å starte salget!
Bestill gratis infopakke

Slik lykkes dere med salget

Salgslisten viser gode eksempler på hvor mye hver selger kan selge. 

 

Eksempelet under viser hvordan en person enkelt kan selge 30 bokser.

Din salgsliste:

Venner og kjente5 bokser
Bestemor2 bokser
Naboer6 bokser
Mamma og pappa2 bokser
Arbeidsplasser7 bokser
Webshop8 bokser
Totalt30 bokser

 

Salgskatalogen

- Gjør det enkelt å selge 

 
Selg gjerne til venner og kjente, familie, naboer, på arbeidsplasser og legg ut på sosiale medier. De som har lykkes med å selge ekstra mange bokser har ofte brukt flere kataloger pr. selger.
 

Vi selger gjennom katalog. På den måten har vi med oss absolutt hele sortimentet når vi selger. Da får folk bestille det de liker, og derfor blir det enklere å selge enda flere bokser enn tidligere når vi bestillte bokser først og solgte etterpå.

Tormod Andersen, lærer 9. klasse ved Gudeberg skole

Vil dere også tjene penger til klassen?

Bestill gratis infopakke

Hvor mye vil dere tjene?

Gjennomsnitt pr. selger er ca 30 bokser.

Mine Sider – Her administrerer dere enkelt klassens salg

Mine sider er en personlig side for deres klasse som dere kan bruke for å administrere salget

 • På mine sider kan selgerne selv registrere sitt salg

 • Dere kan følge salget løpende og de hva klassen har tjent

 • Salget summeres automatisk slik at bestilling av kakebokser blir enkel

 

Mine sider

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Enkelt å selge med dugnad

-gode produkter gir fornøyde klasser

Trenger dere å tjene penger til klassetur eller leirskole? Bli inspirert av historiene til noen av klassene som har solgt kaker, knekkebrød eller godteri for å tjene penger til klassetur på dugnad for skoleklasser. Det som går igjen hos de fleste er at de sier at de velkjente produktene fra Nordkak er enkle å selge for dette er noe alle vil ha!
Les historiene her.

Grunnen til at vi valgte akkurat Nordkak til dugnadsinnsatsen er fordi kakene er godt kjente. Vi vet at folk har sine favoritter og de er derfor enkle å selge. Dessuten har de nydelige knekkebrød for de som ikke spiser kaker.

Heidi Hartvig, foreldrekontakt 9C Askim ungdomsskole

 

Salgstips for skoleklasser –
slik forbereder dere dugnaden

Her er noen salgstips dere kan bruke for å selge kaker, knekkebrød og sjokoladeboller eller noen av de andre produktene med et godt resultat.

 • Fortell gjerne om målet med salget, dere gjør en dugnad for å tjene penger til klassetur, leirskole, skoleavslutning eller lignende og at de støtter din klasse eller skole gjennom sitt kjøp.

 • Fortell att du selger populære og gode kvalitetsprodukter som kun selges på dugnad for idrettslag, klasser, lag, russegrupper ol.

 • Spør hva kunden foretrekker best av doble sjokoladeflarn, sjokoladeboller, punsjeboller, knekkebrød, karameller eller kjekssjokolade. 

 • Fortell kunden hva du liker eller hva noen av dine kunder har sagt om noen kaker, knekkebrød eller karameller.

 • Våre produkter er pakket i fine bokser, utmerket å gi bort som gave.

 • Fortell at de vil få varene levert på døren.

 • Husk å starte salget tidlig. Jo før du starter, desto bedre.

 
Klassens facebookside eller din personlige blogg, Instagram, Snapchat og Facebook er også veldig bra steder å få solgt kaker og knekkebrød. Kopier bilder fra vår hjemmeside eller legg ut linken til våre produktsider så kan dine venner velge hva de vil ha.

Gode kaker, sjokoladeboller, knekkebrød og karameller

Anbefalt
salgspris er
80 krDere tjener
32 kr/boks
Farfars

Farfars SkjærgårdsknekkeVelsmakende spelt-knekkebrød med smak av dill og løk

Storesøsters Kaffekaker

Storesøsters KaffekakerGode kaker med store sjokoladebiter - en ren nytelse.

Familiens Favorittkjeks

NYHET - Familiens FavorittkjeksTre forskjellige slag deilige doble kjeks med fyll i midten

4 bokser

 

Visste du at...

I Nordkaks sortiment finnes det noe for alle. Vi har blant annet kjekspakker med fylte kjeks, karameller, sjokoladeboller rullet i kokos, punsjpraliner med marispantrekk, doble sjokoladetrukne havreflarn eller hva med deilige pepperkaker til jul?

Å selge kaker gjennom Nordkak gir høy fortjeneste. Anbefalt salgspris er 80 kroner boksen og dere tjener 32 kr. pr. boks.

De som har solgt kaker sier at de er enkle å selge fordi dette er gode produkter som folk kjenner til og liker. Nesten alle har sin egen favoritt.

Hver uke får vi flere henvendelser fra personer som ønsker å kjøpe disse kakene privat. Siden vi kun selger til lag, foreninger og grupper formidler vi da kontakt med grupper vi vet selger i nærheten. 

Det er ikke bare klasser som gjør dugnadsjobb med Nordkak. Lær mer om hvordan du kan gjøre en dugnad for russ og dugnad for lag og foreninger.

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Dugnad for skoleklasser
 

Dugnad styrker samholdet i klassen. Vanligst er kanskje at klassen selger for inntekt til klassetur, men leirskoler og språkreise er noe veldig mange klasser også bruker pengene de tjener på dugnad for skoleklasser. Mange sparer også penger til skoleavslutninger, klassefester, ja vi har til og med hørt om klasser som har solgt kakebokser som en del av Operasjon Dagsverk. 

 
Når man skal gjøre sosiale ting sammen som klasse er det viktig at hele klassen være med og at man velger en dugnad som skaper engasjement og er enkel å gjennomføre. Lettsolgte produkter tror vi i Nordkak er en viktig forutsetning for at dette skal være gøy å selge: den beste måten å tjene penger på er å selge produkter som er etterspurte. Det gjør salget til en enklere dugnad og morsomt å gjennomføre. Mange av våre produkter i sortimentet er klassikere som folk kjøper igjen og igjen. 

 
Selvfølgelig trenger ikke laget legge ut penger for å få en god fortjeneste pr. solgte boks. Dere betaler først 30 dager etter at vi har levert produktene. Da har dere god tid til å levere bokser og ta imot betaling før fakturaen forfaller. 

 
Trenger dere hjelp til å sette i gang med er dugnad for skoleklasser er vi selvfølgelig tilgjengelige når som heldt for å hjelpe dere! I mellomtiden kan dere jo ta en titt på andre som har solgt kaker og høre hva deres erfaringer er og hva de har tjent penger til. 

 

Høy fortjeneste og raske leveringer!

Kontakt oss

 • Hverdager: 07.30 – 17.00
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.