Vanlige spørsmål om:

Oppstart

 • Må vi selge for en viss sum?

  Svar: Nei, vi stiller ingen krav på det. Dere tjener fra 20 kroner pr boks. Fraktfritt levert fra 100 bokser.
 • Må vi legge ut penger i forvei?

  Svar: Nei, infopakken er gratis. De bokser dere bestiller kommer på en faktura med 30 dagers betalingstid. Dere har derfor god tid på å dele ut og samle inn penger før fakturaen skal betales.
 • Hva er fortjenesten?

  Svar: Deres fortjeneste pr boks er mellom 20-23 kr og avhenger av antall solgte bokser. Fortjenesten beholder dere direkte etter at dere har betalt fakturaen.
  Antall solgte bokserFortjeneste/boks
  Fra 100-34920 kr
  350 - 55921 kr
  560 - 76922 kr
  770 eller flere23 kr
  Produktene som dere bestiller kommer på en faktura som er på antall bestilte bokser x innkjøpspris. Mellomforskjellen på anbefalt utsalgspris på 60 kr og innkjøpsprisen = deres fortjeneste som dere beholder direkte.
 • Hva er en infopakke og hva inngår i den?

  Svar: En infopakke er til for å vise opp for klassen/laget eller gruppen, og den inneholder alt du behøver for å starte en salgsomgang. Infopakken inneholder salgskataloger, en informasjonsbrosjyre og en vareprøve. Pakken er gratis og kommer i løpet av få dager med posten.
 • Hva betyr det å være kontaktperson?

  Svar: Hva betyr det å være kontaktperson? Kontaktpersonen er ansvarlig for gruppens bestilling og faktura. Kontaktpersonen må være over 18 år, og akseptere at en kreditsjekk kan utføres. Bestille kan kontaktpersonen gjøre via bestillingskupong, ringe, maile oss eller klikke her: Bestille
 • Hvor lang er salgsperioden?

  Svar: Det bestemmer dere selv, men selger dere direkte har dere 30 dagers kreditt og dersom dere selger med salgskataloger kan kanskje 2-4 uker være en bra salgsperiode.

Å selge Nordkaks gode produkter

 • Hvor er det best å selge?

  Svar: Mange selger til naboer, venner og kjente. Enten viser man opp salgskatalogen der kundene kan velge selv hva de vil bestille blant alle våre produkter, eller om man selger direkte viser man opp boksene. Å selge på arbeidsplasser der du har kontakter fungerer ofte bra. Selger dere med katalog kan det være en god idé å legge ut kataloger på arbeidsplasser. En annen måte for å nå ut raskt til mange kunder er å legge ut på Facebook, Twitter, Instagram og andre sosiale medier at du selger Nordkaks produkter.
 • Hva koster boksene i utsalgspris?

  Svar: Vi anbefaler dere å selge alle våre bokser for 60 kr pr boks.
 • Hvilke salgstips er det bra å bruke?

  Svar: Bra salgsargument er viktig å ha med seg når dere skal presentere produktene, først og fremst til en ny kunde som kanskje ikke kjenner til Nordkak fra før. Her er noen av de viktigste argumentene dere kan bruke:
  • De støtter din klasse, lag eller gruppe gjennom sitt kjøp
  • Fortell gjerne om målet med salget, f eks en skoletur, en cup eller treningsleir
  • Populære og gode produkter som kun selges på dugnad av klasser, lag ol.
  • Produktene er pakket i fine bokser, utmerket å gi bort som gave
  • Levert direkte på døren
 • Hva gjør vi om vi vil bestille flere bokser etter av vi har gjort vår bestilling?

  Svar: Det er ikke uvanlig at det ganske snart etter levering kommer etterspørsel på flere bokser! Da kan dere gjøre en fraktfri tilleggsbestilling uansett antall bokser til samme fortjeneste. (Innen samme sesong - høst eller vår) Forsøk gjerne å samle sammen alle etterbestillinger til en tilleggsbestilling.
 • Hvordan får vi flere salgskataloger?

  Svar: Behøver dere flere salgskataloger kan dere enkelt bestille de her uten kostnad. Dere kan også bestille salgskataloger på telefon 69 31 76 00 eller laste ned som pdf på siden Salgstips & last ned.
 • Hvordan gjør vi med eventuelle returer?

  Svar: Dere har 30 dagers returrett. Ved returer betaler dere 2 kr mer pr solgt boks og Nordkak betaler returfrakten. Kontakt oss i så fall så avtaler vi dag for henting.
 • Hva innebærer digital dugnad?

  Svar: Det er et samarbeid vi har med deltager.no. Ring oss hvis dere er interesserte på 69 31 76 00 så forteller vi mer.
 • Hvordan skal vi bestille?

  Svar:

  Selger dere direkte kan dere bestille via vår hjemmeside, Bestill her. Eller så ringer dere inn bestillingen på 69 31 76 00.

  Selger dere med katalog kan dere bestille på følgende måte:

  1. Bestill manuelt – for deg som kontaktperson
   Hver selger leverer sine bestillinger til kontaktpersonen. Kontaktpersonen i sin tur bruker den trykte ”Total oversikt” og teller over totalt antall solgte bokser og bestiller på www.nordkak.no/Bestille eller ringer inn bestillingen på 69 31 76 00.
  2. Bestill digitalt – for deg som kontaktperson
   Hver selger leverer sine bestillinger til kontaktpersonen. Kontaktpersonen i sin tur bruker den digitale registreringslisten som finnes på www.nordkak.no/registreringsliste og bestiller siden enkelt direkte derifra. Bestiller dere på denne måten får dere også ut en oversikt pr selger over hvor mye og hvilke sorter den enkelte har solgt.

  Etter at bestillingen er sendt til Nordkak tar vi kontakt med kontaktpersonen og avtaler dag for levering. Etter det fordeler dere boksene ut til selgerne i gruppen, som deretter leverer til sine kunder og tar betalt.

Leveringen

 • Hvor raskt får vi leveringen?

  Svar: Det er hurtige leveringer, fra 2-7 arbeidsdager alt ettersom hvor dere bor.
 • Er leveringen fraktfri?

  Svar: Minste fraktfrie levering er 100 bokser.
 • Kan vi selv bestemme dag og tid for levering?

  Svar: Dere kan selv bestemme hvilken dag og hvor vi skal levere, dog kan vi ikke love et bestemt tidspunkt på dagen. Utkjøring skjer med lastebil. Vi kan levere til boligen, skolen, klubbhuset, firma eller arbeidsplass. Bor dere i enebolig eller rekkehus kan vi sette av varene, som kommer godt emballerte på lastepall, selv om ingen er hjemme. Ta gjerne hjelp av noen som kan være med å bære inn varene.
 • Hvor er vår levering?

  Svar: Når leveransen går fra vårt lager får dere en sms og en e-post med sendingsnummer og en link der du kan følge leveringen hele veien.

Produktene

Integritetsvilkår

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 Borgenhaugen