Såner Skolekorps

Dugnad til korpset - slik tjener dere penger

Bestill gratis infopakke

Musikk, glede og nye venner. Det er morsomt å være medlem av korpsmiljøet. Men korpsdrift kan være kostbart. Les mer om hvordan du kan tjene penger til korpset på beste og enkleste måte gjennom dugnad med Nordkak!

Såner skolekorps

 
Kakesalg finansierte korps

Såner skolekorps solgte Nordkaks populære produkter i sin dugnad for å tjene penger til virksomheten. Velsmakende kaker, kjempegodt godteri og knasende knekkebrød ble forvandlet til nye instrumenter og andre ting korpset trengte. Gruppen har solgt i flere runder og tjent nesten 80 000 kroner totalt.

Les mer om hvordan medlemmene gjorde for å tjene penger til korpset.
 

Torshov korpset

 
Lage en kvittering enkelt

Bedrifter trenger et bilag til sitt regnskap for å kunne sponse ved å kjøpe kakebokser. Mange korps og foreninger har rutiner for dette. Med Nordkaks dugnad er det enkelt å lage og skrive ut en kvittering for salget. Alle bedrifter kan selvsagt kontaktes, men det er nok enklest å først ringe de man kjenner. 

Her kan du lage en kvittering.

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Norge har en stolt korpstradisjon. Et amatørkorps for menn ble stiftet allerede på slutten av 1800-tallet og i 1901 fikk landet det første guttekorpset. Men det var først i 1956 at jenter for første gang formelt fikk lov til å være med i skolekorps. I dag er Norge det landet i verden som har flest antall aktive korpsmusikanter i forhold til folkemengden. Og det er vanskelig å forestille seg 17. mai uten et korps!

I 2019 var det totalt 1629 korps og 59 383 medlemmer i landet. Det viser statistikk fra Norsk Musikkorps Forbund. I tillegg til tallene er det rundt 115 korps organisert via Korpsnett, samt rundt 100 korps som ikke har noe organisasjonsmedlemskap.
 

Nordkak Symphony

 
 

Her er regionene med flest antall korps (2019):
 

 1. NMF Øst

 2. NMF Nordvest

 3. NMF Hordaland

 4. NMF Nordnorge

 5. NMF Trøndelag

 6. NMF Hedmark och Oppland

 7. NMF Sør

 8. NMF Rogaland

 
Flest antall drillkorps finnes i NMF Øst. I den regionen finnes det også flest antall skolekorps. I gjennomsnitt har hvert skolekorps 38 medlemmer.

Tjen penger til korpsdrift

Det er mange fordeler med å være en del av en forening. Enten du er med i et korps og spiller musikk eller holder på med korpsdrill, vil du ha mange morsomme stunder sammen med vennene dine i korpset. Sammen skal dere spille på 17. mai med mange andre dyktige korps, utvikles som musikanter og gjøre spennende turer.

Å drive et korps koster penger. Ifølge Norges Musikkorps Forbund er de største utgiftene kostnadene for dirigent, undervisning og å kjøpe nye instrumenter. For å redusere kostnader for medlemmer og foreldre er det viktig å ha en enkel og risikofri måte å tjene penger på.
 

Derfor er kakesalg en god ting for korps:

 • Etterspurte produkter. Nordkak har eksistert siden 1988 og mange kjenner vårt utvalg av kaker, søtsaker og knekkebrød. De vet at Nordkak opprettholder god kvalitet og at produktene smaker godt.

 • En effektiv måte å selge på. Med webshopen selger kakene i prinsipp av seg selv og du kan fokusere på det du syntes er mest morsomt – å spille!

 • Ingen usolgte produkter. Ved å bruke salgskatalog og webshop, vet dere i korpset nøyaktig hvor mange bokser som selges og slipper å sitte igjen med usolgte bokser.

 • Ingen forhåndsbetaling. Etter kakeleveransen får dere god tid til å dele ut boksene til kundene deres, få betalt for godsakene og betale fakturaen til Nordkak.

 • Mulighet å selge på avstand. La kundene bestille via webshopen, bli enige om leveranstid og sett boksene utenfor døren. Så kan kundene vippse for boksene.

Tjen penger på dugnad for korpset ved hjelp av webshopen

Mine sider gir dere full oversikt over kakesalget. På Mine sider kan dere registrere kundenes bestillinger og følge salget. Her kan dere selv se hvordan dere nærmer dere målet og bli enda mer gira.

Gjennom Mine sider får dere også tilgang til deres personlige webshop. Webshopen er kakebutikken som alltid er åpen. Gjennom å maile webshoplinken til slekt og venner eller dele linken på sosiale medier får så mange som mulig sjansen til å kjøpe gode kaker, kjempegodt godteri eller knasende knekkebrød. Og dere får inn mer penger til korpset!
 
Psst! De dugnadsgruppene som selger flest antall bokser bruker både salgskataloger og webshopen.

Nordkak shop

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.