Kakesalg - en bra dugnad for russ

På jakt etter dugnad for russ, eller lurer dere på hvordan dere kan tjene penger til russetiden? Nordkak gir din russegruppe mulighet å tjene penger til russetiden gjennom å selge kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød på russedugnad. Hvert år selger flere tusen skoleklasser, russegrupper og foreninger Nordkaks gode og lettsolgte kakebokser.

Dere tjener 32 kr/boks Anbefalt salgspris er 80 kr

Tjen penger til russetiden - bestill gratis infopakke

Infopakken inneholder alt dere trenger for å starte salget. Infobrosjyre, salgskataloger og en deilig smaksprøve.

InfopakkeAlt dere trenger for å starte salget!
Bestill gratis infopakke

Slik lykkes dere med dugnad for russ

Salgslisten viser gode eksempler på hvor mye hver selger kan selge. 

 

Eksempelet under viser hvordan en person enkelt kan selge 30 bokser.

Din salgsliste:

Venner og kjente5 bokser
Bestemor2 bokser
Naboer6 bokser
Mamma og pappa2 bokser
Arbeidsplasser7 bokser
Webshop8 bokser
Totalt30 bokser

 

Salgskatalogen

- Gjør det enkelt å fylle dugnadskassen 

 
Selg gjerne til venner og kjente, familie, naboer, på arbeidsplasser og legg ut på sosiale medier. De som har lykkes med å selge ekstra mange bokser har ofte brukt webshopen og salgskataloger.
 

Vi har solgt kakebokser i to omganger og har tilsammen tjent 25.000,- Boksene er veldig enkle å selge fordi de ikke koster for mye så det er lett å få mange til å kjøpe. Et tips til dere som skal være russ er å starte tidlig, så kan dere selge flere ganger. Det er også lurt å ta opp forhåndsbestillinger med katalog.

Andrine, russejente fra Porsnes VGS

Vil dere også tjene penger til russetiden?

Bestill gratis infopakke

Hvor mye vil dere tjene?

Gjennomsnitt pr. selger er ca 30 bokser.

Tjen penger gjennom russedugnad med Mine sider og webshopen

Mine sider er en personlig side for deres gruppe som dere kan bruke for å administrere salget.

 • På mine sider kan selgerne selv registrere sitt salg

 • Dere kan følge salget løpende og de hva gruppen har tjent

 • Salget summeres automatisk slik at bestilling av kakebokser blir enkel

 
Via Mine sider får du også tilgang til webshopen som du kan dele på sosiale medier.

Her er noen fordeler med webshopen:

 • Du når flere kunder.

 • Kundene kan lese mer om produktene.

 • Kunden kan legge inn sine egne bestillinger i fred og ro hjemme i sofaen.

 • Du får beskjed når en kunde har lagt inn en bestilling.

Mine sider

Vil dere også tjene penger på dugnad?

Bestill gratis infopakke

Russebusser og andre viktige ting for russetiden

Dere har ventet i flere år og snart er dere russ!  Og leter dere etter en smart russedugnad så er salg av Nordkaks lønnsomme produkter med høy fortjeneste et bra valg. Det som går igjen hos de fleste russegrupper som har solgt er at de sier at de velkjente produktene fra Nordkak er enkle å selge for dette er noe alle vil ha.

Når russetiden nærmer seg er det flere ting å tenke på. Gruppen har kanskje allerede undersøkt forskjellige russebusser og begynt å drømme om hvordan russebussen skal se ut innvendig og tenkt på en russelogo og en egen russelåt. Kanskje drømmer dere om å bli årets russebuss? Men husk at uansett om dere velger å kjøpe en russevan, russebuss eller leier så kommer dere å få en fantastisk russetid sammen.

Her er fem store russetreff å glede seg til

 1. Landstreff Lillehammer

 2. Landstreff Stavanger

 3. Landstreff Fredriksten

 4. Landstreff Tryvann

 5. Russens dag på Tusenfryd

 
Les mer om hvordan andre har gjort

Tips! Slik forbereder dere et godt salg

Her er noen salgstips dere kan bruke for å selge kaker, knekkebrød og sjokoladeboller eller noen av de andre produktene med et godt resultat och høy fortjeneste.

 • Fortell gjerne om målet med salget, at de hjelper dere å tjene penger til russefeiringen og at de støtter deres gruppe gjennom sitt kjøp.

 • Fortell at du selger populære og gode kvalitetsprodukter som kun selges på dugnader for idrettslag, klasser, lag, russegrupper ol.

 • Spør hva kunden foretrekker best av doble sjokoladeflarn, sjokoladeboller, punsjeboller, knekkebrød eller karameller. 

 • Fortell kunden hva du liker eller hva noen av dine kunder har sagt om noen kaker, knekkebrød eller karameller.

 • Produktene er pakket i fine bokser, utmerket å gi bort som gave.

 • Fortell at de vil få varene levert på døren.

 
Gruppens facebookside eller din personlige blogg, Instagram, Snapchat og Facebook er også veldig bra steder å få solgt kaker og knekkebrød. Kopier bilder fra vår hjemmeside eller legg ut linken til våre produktsider så kan dine venner velge hva de vil ha.

Visste du at...

I Nordkaks sortiment finnes det noe for alle. Vi har blant annet karameller, sjokoladeboller rullet i kokos, punsjpraliner med marispantrekk, doble sjokoladetrukne havreflarn eller hva med deilige pepperkaker til jul? 

Våre 3 forskjellige typer knekkebrød er deilige som snacks eller kan serveres ved siden av lapskaus eller gryteretter. 

De som har solgt kaker sier at de er enkle å selge fordi dette er gode produkter som folk kjenner til og liker. Nesten alle har sin egen favoritt.

Hver uke får vi flere henvendelser fra personer som ønsker å kjøpe disse kakene privat. Siden vi kun selger til lag, foreninger og grupper formidler vi da kontakt med grupper vi vet selger i nærheten. 

Det er ikke bare russ som gjør salgsdugnad med Nordkak. Lær mer om hvordan du kan gjøre en dugnad for skoleklasser og dugnad for lag og foreninger.

4 bokser

Gode kaker, sjokoladeboller, knekkebrød og karameller

Anbefalt
salgspris er
80 krDere tjener
32 kr/boks
Lillebrors Beste Karamellblanding

Lillebrors Beste Karamellblanding en velsmakende blanding av de beste karamellene.

Mormors Doble Sjokoladeflarn

Mormors Doble Sjokoladeflarner deilige havreflarn fylt med sjokolade - en smaksopplevelse.

Martins Godknekke

Martins Godknekkemeget gode knekkebrød med sesamfrø og havsalt.

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Dugnad for russ – slik går det til

Å være russ er noe de aller fleste gleder seg til, men det koster penger. Mange begynner allerede i 10. klasse å forberede seg på hvordan de kan tjene penger til russetiden. Det er ikke bare de som trenger penger til store prosjekter som russebuss og egen russelåt som tjener penger med salg av våre produkter. Vi har også hatt mange grupper av vandreruss som tjener penger til russefeiringen.
En av de vanligste måtene for å få inn penger er å arrangere salgsdugnad. De aller fleste russegruppene som gjør dugnad for russ med Nordkak selger kaker i flere omganger og mest vanlig er en gang i året fram mot russetiden. De sier det nesten er enklere å selge den andre og tredje gangen da folk gjerne kjøper kakene igjen etter å ha smakt de første gang.

Lettsolgte produkter – en viktig forutsetning 

Det viktigste med en slik dugnad er at den skaper engasjement og er enkel å gjennomføre. Lettsolgte produkter tror vi i Nordkak er en viktig forutsetning for at dette skal være gøy å selge. Mange av produktene i sortimentet er klassikere som folk kjøper igjen og igjen.

Selvfølgelig trenger ikke gruppen legge ut penger for å få en god fortjeneste pr. solgte boks. Dere betaler først 30 dager etter at vi har levert produktene. Da har dere god tid til å levere bokser og ta imot betaling før fakturaen forfaller.

Hva er dugnad for russ?

Dugnad for russ er en aktivitet der elever på videregående skole samarbeider om å samle inn penger til russetiden. Dette er en tid hvor russegruppene engasjerer seg i ulike salgsaktiviteter for å finansiere feiringen. Salg av produkter som kaker er en populær metode blant russ for å samle inn midler. Dugnad for russ involverer ofte hele russegruppen, og krever planlegging og samarbeid for å oppnå suksess.

Hvor mye tjener man på dugnad russ?

Inntektene fra en dugnad for russ kan variere, men mange russegrupper opplever at de tjener gode penger gjennom salgsdugnader. Beløpet som tjenes avhenger av antall solgte produkter og innsatsen som legges i salget. Det er ikke uvanlig at russegrupper tjener flere tusen kroner, noe som kan gjøre en betydelig forskjell for finansieringen av russetiden.

Hvor lenge varer en dugnad for russ?

Varigheten av en dugnad for russ varierer. Noen dugnader kan være korte, varer i noen uker, mens andre kan strekke seg over flere måneder. Dette gir russ tid til å maksimere salget og nå ut til et bredt publikum. For eksempel, ved salg av kaker, kan russegrupper velge å gjennomføre salget i flere omganger gjennom året, noe som ofte fører til økt salg da kundene blir kjent med produktene.

Å tjene penger til russetiden er viktig for mange russ. Russegruppene engasjerer seg i dugnadsarbeid russ for å dekke kostnader som russelåt, russeklær, og andre aktiviteter knyttet til russetiden. Dugnad russ og russedugnad er ikke bare måter å samle inn penger på, de styrker også samhold og fellesskap innad i gruppen.

Selg kaker som russedugnad med Nordkak

Ved å delta i dugnad for russ, lærer russ verdien av hardt arbeid og samarbeid. Salg av lettsolgte produkter, som kaker, gir en lav terskel for deltagelse, og gjør det mulig for alle medlemmer i russegruppen å bidra. 

Hos Nordkak forstår vi viktigheten av å støtte russegrupper i deres dugnadsarbeid og dugnad for russ. Vi tilbyr derfor produkter som er enkle å selge og som ikke krever forhåndsbetaling. Gruppene betaler først etter at produktene er levert, noe som gir dem tid til å selge og samle inn penger før betalingsfristen.

Vi er alltid tilgjengelige for å bistå med råd og veiledning for å sikre at dugnaden blir en suksess. Å høre på erfaringer fra andre som har gjennomført lignende dugnader kan være veldig nyttig. Det gir innsikt i hva som fungerer best og hjelper med å sette realistiske mål for innsamlingen.

Trenger dere hjelp til å sette i gang er vi selvfølgelig tilgjengelige for å hjelpe dere. I mellomtiden kan dere jo ta en titt på andre som har solgt kaker og høre hva deres erfaringer er og hva de har tjent penger til. Du kan også selge kaker med Nordkak som dugnad til klassetur og for å få penger til klassereise.

Høy fortjeneste og raske leveringer!

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.