Mine siderBestill gratis infopakke

Tjen penger til laget!

Bestill gratis infopakke

Tjen penger til laget!

Nordkak gir ditt idrettslag mulighet til å tjene penger til cuper, treningsleire og konkurranser ved at dere selger kaker, godteri, kjekssjokolade og knekkebrød på dugnad. Hvert år selger flere tusen foreninger, skoleklasser og russegrupper Nordkaks gode og lettsolgte kakebokser.

Anbefalt utsalgspris på boksene er 70 kroner. Dere tjener fra 25-28 kroner pr. boks og beholder altså 36-40% i fortjeneste!

Selg med katalog...
 

 • Steg 1 sälj
  1

  Del ut salgskataloger – start salget

  Bestill infopakken og del deretter ut salgskataloger til alle i gruppen. Selg til venner og kjente, naboer og på arbeidsplasser ved å vise opp salgskatalogen. Legg ut på sosiale medier.

 • Steg 2 Dela ut
  2

  Bestill boksene og del ut

  Tell over hvor mange bokser dere har solgt. Bruk gjerne Mine sider til hjelp. Leveringstid 2-7 dager, del ut boksene til kundene.

 • Steg 3 Redovisa
  3

  Behold fortjenesten direkte

  Når dere deler ut boksene tar dere betalt samtidig. Tell over hvor mye dere har tjent og gled dere til det dere skal gjøre med fortjenesten. Nå er dere klare!

Bestill gratis infopakke

Infopakken inneholder alt dere trenger for å starte salget. Infobrosjyre, salgskataloger og en deilig smaksprøve.

InfopakkeAlt dere trenger for å starte salget!
Bestill gratis infopakke

Slik lykkes dere med salget

Salgslisten viser gode eksempler på hvor mye hver selger kan selge. 

 

Eksempelet under viser hvordan en person enkelt kan selge 30 bokser.

Din salgsliste:

Venner og kjente5 bokser
Bestemor2 bokser
Naboer6 bokser
Mamma og pappa2 bokser
Arbeidsplasser7 bokser
Webshop8 bokser
Totalt30 bokser

 

Salgskatalogen

- Gjør det enkelt å selge 

 
Selg gjerne til venner og kjente, familie, naboer, på arbeidsplasser og legg ut på sosiale medier. De som har lykkes med å selge ekstra mange bokser har ofte brukt flere kataloger pr. selger.
 

Vi har solgt på katalog og synes det er aller best. Da får folk akkurat det de vil ha – helt enkelt. Vi går rundt med en katalog som viser hele sortimentet og spør hva de vil ha. Det betyr at de aller fleste finner noe de liker veldig godt.

Ole Morten Bævre - Trener, Kråkerøy IL fotball gutter-12

Vil dere også tjene penger til en reise?

Bestill gratis infopakke

Hvor mye vil dere tjene?

Gjennomsnitt pr. selger er 28 bokser. Selger man med katalog er gjennomsnittet høyere.

Fortjeneste siste salg 41.300,-

Mine Sider – Her administrerer dere enkelt lagets salg

Mine sider er en personlig side for deres lag som dere kan bruke for å administrere salget

 • På mine sider kan selgerne selv registrere sitt salg

 • Dere kan følge salget løpende og de hva laget har tjent

 • Salget summeres automatisk slik at bestilling av kakebokser blir enkel

 

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Enkelt å selge

-gode produkter gir fornøyde lag

Trenger dere penger til  cup eller treningsleir i utlandet? Bli inspirert av histoiene til noen av lagene som har solgt kaker, knekkebrød eller godteri for å tjene penger til sin drømmetur. Det som går igjen hos de fleste er at de sier at de velkjente produktene fra Nordkak er enkle å selge for dette er noe alle vil ha! Les historiene her.

Jeg synes kakene fra Nordkak er enkle å selge, og salget har egentlig vært en suksess fra første gang. Det er nå fjerde året vi selger og det har vært rekordsalg.

Trine Gjersøe, dugnadsansvarlig i Sparta U14

 

Tips!
Slik forbereder dere et godt salg

Her er noen salgstips dere kan bruke for å selge kaker, knekkebrød og sjokoladeboller eller noen av de andre produktene med et godt resultat.

 • Fortell gjerne om målet med salget, f eks en fotballcup, håndballcup, turnering eller treningsleir og at de støtter ditt lag eller gruppe gjennom sitt kjøp.

 • Fortell att du selger populære og gode kvalitetsprodukter som kun selges på dugnad for idrettslag, klasser, lag, russegrupper ol.

 • Spør hva kunden foretrekker best av doble sjokoladeflarn, sjokoladeboller, punsjeboller, knekkebrød, karameller eller kjekssjokolade. 

 • Fortell kunden hva du liker eller hva noen av dine kunder har sagt om noen kaker, knekkebrød eller karameller.

 • Produktene er pakket i fine bokser, utmerket å gi bort som gave.

 • Fortell at de vil få varene levert på døren.

 
Lagets hjemmeside, facebookside eller din personlige blogg, Instagram, Snapchat og Facebook er også veldig bra steder å få solgt kaker og knekkebrød. Kopier bilder fra vår hjemmeside eller legg ut linken til våre produktsider så kan dine venner velge hva de vil ha

Gode kaker, sjokoladeboller, knekkebrød og karameller

Anbefalt
salgspris er
70 krDere tjener
25-28 kr/boks

NYHET - Farfars SkjærgårdsknekkeVelsmakende spelt-knekkebrød med smak av dill og løk

Storesøsters KaffekakerGode kaker med store sjokoladebiter - en ren nytelse.

NYHET - Familiens FavorittkjeksTre forskjellige slag deilige doble kjeks med fyll i midten

 

Visste du at...

I Nordkaks sortiment finnes det noe for alle. Vi har blant annet kjekspakker med fylte kjeks, karameller, sjokoladeboller rullet i kokos, punsjpraliner med marispantrekk, doble sjokoladetrukne havreflarn eller hva med deilige pepperkaker til jul? 

 
Våre 3 forskjellige typer knekkebrød er deilige som snacks eller kan serveres ved siden av lapskaus eller gryteretter. 

 
De som har solgt kaker sier at de er enkle å selge fordi dette er gode produkter som folk kjenner til og liker. Nesten alle har sin egen favoritt.

 
Hver uke får vi flere henvendelser fra personer som ønsker å kjøpe disse kakene privat. Siden vi kun selger til lag, foreninger og grupper formidler vi da kontakt med grupper vi vet selger i nærheten. 

 
Det er ikke bare lag og foreninger som gjør dugnadsjobb med Nordkak. Lær mer om hvordan du kan gjøre en dugnad for russ og skoleklasser.

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Dugnad for fotballaget, håndballaget eller foreningen
 

De som selger våre kaker og knekkebrød trenger penger av forskjellige grunner. Noen fotballag skal delta på Norway Cup, en treningsleir eller skal reise utenlands på for eksempel Gothia Cup eller Dana Cup. Håndballlag skal kanskje delta på Fredrikstad Cup, Partille Cup eller Rødspette Cup. Da er det viktig at alle på laget kan være med og at man velger en dugnad som skaper engasjement og er enkel å gjennomføre. Lettsolgte produkter tror vi i Nordkak er en viktig forutsetning for at dette skal være gøy å selge. Mange av produktene i sortimentet er klassikere som folk kjøper igjen og igjen.
 

Selvfølgelig trenger ikke laget legge ut penger for å få en god fortjeneste pr. solgte boks. Dere betaler først 30 dager etter at vi har levert produktene. Da har dere god tid til å levere bokser og ta imot betaling før fakturaen forfaller.
 

Trenger dere hjelp til å sette i gang er vi selvfølgelig tilgjengelige for å hjelpe dere. I mellomtiden kan dere jo ta en titt på andre som har solgt kaker og høre hva deres erfaringer er og hva de har tjent penger til.

 

Høy fortjeneste og raske leveringer!

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Dugnad - Nordkak AS og Dugnaden AS samarbeider

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.