Salgstips 

Vi vil gjerne at det skal gå så lett som mulig for dere å selge. Her har vi samlet noen bra tips som kan hjelpe dere med salget.

1. Finn dine kunder

Tenk litt over hvem du tror vil kjøpe av deg. Selg våre gode kaker, karameller, knekkebrød og kjekssjokolade til venner og kjente, naboer og på arbeidsplasser, så har dere snart tjent opp til en klassetur eller treningsleir f eks. Produktene er populære og når dine kunder dessuten støtter det felles formålet dere sparer til, går salget alt som oftest bra.

Dersom dere selger med katalog kan det være en god idé å legge ut kataloger på arbeidsplasser. Da får man ofte mange bestillinger. Under ligger et forslag som viser hvordan det kanskje kan gå til å selge 25 bokser?

Din egen "salgsliste"

Venner & kjente 5 bokser
Mormor 2 bokser
Naboer 7 bokser
Mamma & pappa 2 bokser
Pappas jobb 2 bokser
Bilverksted 2 bokser
Facebook 5 bokser
Totalt 25 bokser

 
2. Har du Facebook?

Hvis du har en Facebookside kan du legge ut at du akkurat nå selger våre produkter. Den enkleste måten er nok at du klikker på linken under


3. Selg via SMS og e-mail

Send en hyggelig melding og fortell at dere selger velsmakende produkter til klasseturen, treningsleiren eller cupen f eks. 

Eksempel:

”Hei! Nå skal jeg og klassen gjøre en salgsinnsats foran vår klassetur til Køpenhavn i 10. klasse. Det hadde vært kjempesnilt om dere vil kjøpe en/noen bokser med kaker, karameller, knekkebrød og kjekssjokolade, de koster 60 kr boksen. Hele utvalget ser dere på www.nordkak.no/produkter. Klem Linn J”

4. Har du/dere en hjemmeside eller blogg?

Hvis du/dere har en hjemmeside eller blogg kan dere der fortelle om at dere selger våre produkter, slik at de som følger dere vet at dere selger. 

5. Vær høflig og blid.

Vær alltid høflig og blid mot de som kjøper av dere og også mot de som ikke kjøper. Tenk gjennom hva du skal si før du begynner å selge. Fortell gjerne hva dere sparer til. Husk at jo flere du spørr desto flere JA får du, selv om du nok får noen nei også. Som oftest går salget bra.

Last ned som PDF 

Infobrosjyre
Brosjyren inneholder produktinformasjon, priser, tips, fortjenesteeksempler, leveringsbetingelser og bestillingskupong. 

Salgskatalog
Dere kan også ta opp forhåndsbestillinger ved hjelp av våre salgskataloger. Salgskatalogen viser alle produktene og har allergiinformasjon. Den har også en bestillingsside der dere kan fylle i bestillingene.

Egen salgskatalog
Skap din egen salgskatalog med de sortene dere vil selge.

Kvittering (Word)
Brukes ved salg til firmaer.

Sammenstillingsliste selg med katalog (Excel)

Sammenstillingsliste (PDF)

Integritetsvilkår

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 Borgenhaugen