Salgstips – slik lykkes dere med salget 

Vi vil at det skal gå så enkelt som mulig for dere å selge. Mange av våre kunder sier at produktene nesten selger seg selv. Derfor er det viktig at dere kan få vist fram salgskatalogen og delt webshopen til så mange som mulig. Dette gir en god spredning og bidrar til flere solgte bokser.
 

Kontakt venner og kjente

Ta med salgskatalogen til de du kjenner, som familie, venner og kjente. 

Kakene, karamellene, kjekssjokoladen og knekkebrødene er  lettsolgte og det er mange som vil kjøpe bare de får muligheten. Tenk om alle du kontakter kjøper 3-5 bokser hver, da blir det fort mange solgte bokser.
 

Selg på arbeidsplasser og til firmaer

På arbeidsplasser og til firmaer er bra steder å selge på. Det finnes mange som har solgt 20-50 bokser på en og samme arbeidsplass.
 

Spør gjerne naboene

Å spørre naboene om de vil kjøpe pleier også å fungere bra. Gå ikke bare til de som bor nærmest, men i hele området der du bor. Ikke glem å fortelle at de støtter deg og din klasse/lag/gruppe ved å kjøpe.

 

Trine

"– Jeg synes kakene fra Nordkak er enkle å selge, og salget har egentlig vært en suksess fra første gang. Det er nå fjerde året vi selger og det har vært rekordsalg i år, sier Trine fornøyd."

- Trine, Sparta ishockey U14

Ta hjelp av familie og venner – del ut salgskataloger

Mange skoleklasser/foreninger/grupper som har solgt Nordkaks produkter sier at de nesten selger seg selv, spesielt om man lar kunden kikke på salgskatalogen. La gjerne familie og venner ta med seg en salgskatalog til sine arbeidsplasser, så når dere ut til enda flere.

"På to salg har vi tjent 34.300 kroner, sier en fornøyd klassekontakt, som gjerne anbefaler Nordkak til andre som ønsker å fylle klassekassa."

-Gine, Apalløkka ungdomsskole

For deg som har fått infopakken og bare vil ha flere salgskataloger

Del din webshop

Nå flere kunder via sosiale medier 

Den absolutt enkleste måten å spre budskapet om at dere sparer penger til et dugnadsformål, er å dele din personlige webshop via sosiale medier. Skriv hva dere sparer til; en klassetur, russevan, håndballcup eller lignende. Siden klistrer du bare in linken til webshopen og publiserer innlegget. Da får du en bra og enkel tekst sammen med en link og et fint bilde. 

 

Mona Haugen

"Og så har vi mye kommunikasjon på facebook og Instagram. Vi gjør det samme her. Legger ut lister sammen med bilder av boksene, så skriver folk i kommentarfeltene hva de vil ha. Det fungerer veldig bra."

-Mona Haugen, 2dance

Det finnes selvsagt flere måter å spre budskapet om at dere selger på, som sms, messenger og andre digitale kanaler.
 

 
 

Vil dere også selge våre populære produkter

Bestill gratis infopakke

Gode salgstips 

For å lykkes med salget kan det være fint  med noen salgstips som du kan bruke når du skal selge våre velsmakende produkter.

Her er noen tips:

 • Fortell hva din klasse/lag/gruppe sparer til. F. eks. en klassetur eller treningsleir.

 • Si at de støtter din klasse/lag/gruppe ved å kjøpe av deg.

 • Vis salgskatalogen og si at boksene kun koster 80,- pr. boks.

 • Fortell at det finnes alt fra kaker, karameller, godteri og knekkebrød – noe for alle!

 • Produktene er pakket i fine bokser – utmerkte som gave.

 • Levering hjem på døra.

"God kvalitet på produktene. Rask levering. Utstrakt hand til lag / klasser / organisasjoner som trenger å tjene inn penger. Kakene er kjempegode og VELDIG populære."

Salgsmaterial – å bestille eller laste ned

Her finner du alt salgsmaterial som inngår når dere starter salget, alt fra infopakke, salgskataloger, kvittering og infobrosjyre til deg som kontaktperson.

 
Slik går det til
 

Gratis etiketter – takk kundene for støtten

Det er alltid hyggelig å kunne vise sin takknemlighet til de som har kjøpt. En måte å gjøre det på er å lage en helt egen etikett med klassens/lagets/dugnadsgruppens navn på. Etikettene bestiller dere samtidig med boksene.
 

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.