Suksess med katalogsalg!

Vi har besøkt Strupe ungdomsskole i Halden og snakket med både kontaktlærer og elever for å høre deres erfaring med kakesalg fra Nordkak.

- Kakesalg gjennom Nordkak fungerer veldig bra for å fylle opp klassekassa, fordi det er lav risiko og for at vi slipper å legge ut noe på forhånd, sier Ole Morten, kontaktlærer for 9F på Strupe ungdomsskole i Halden. En annen positiv ting med kakesalget er at alle elevene klarer å selge mye på egen hånd.

Ny metode = flere penger til klassekassa

- Vi har solgt flere ganger før, men siste gangen gikk vi over til å selge med katalog, noe som førte til at vi fikk inn enda flere penger. Det fungerer slik at alle elevene får med seg hver sin katalog, med bilde av alle kakene. Fra den kan kundene peke på det de vil ha. Fordelen med denne løsningen er at da kan vi tilby hele kakesortimentet, og det er enkelt å gå rundt å selge. Når bestillingen er gjort, kommer kakeboksene etter noen dager. Alt vi behøver å gjøre er å levere de ut. På den måten får vi inn pengene før fakturaen faller til betaling. Enkelt og lønnsomt, smiler kontaktlæreren.

- Klassen sparer til en tiendeklassetur, og vi skal til Tanumstrand i Sverige. Går salget så bra som det har gjort hittil, ser det ut til at vi også får en tur til Liseberg, sier han.

Salgstips

Elevene vi snakket hadde benyttet facebook, stått ved butikker, gått rundt i nabolaget, solgt til venner og familie, i tillegg til at foreldre hadde solgt kaker på jobben.

Så mye tjente de

- Det er tredje gangen vi selger kaker med denne klassen nå, og det har faktisk vært vellykket alle gangene. Med kun 15 elever i klassen, har vi tjent 12.000,- kroner på siste salgsrunde, avslutter den fornøyde kontaktlæreren, som ikke går av veien for å skaffe seg et par kakebokser selv også...

 

Publisert 2017-01-02
Strupe ungdomsskole klasse 9F

Strupe ungdomsskole klasse 9F

Lærer Ole Morten Unum

Lærer Ole Morten Unum

Konsentrert klasse 9F i timen.

Konsentrert klasse 9F i timen.

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.