Farfars Skjærgårdsknekke

Velsmakende knekkebrød av speltknekke med dill og løk.

Farfars Skjaergaardsknekke - Logo
Farfars Skjaergaardsknekke - Roastbiff & Karri

Roastbiff & Karri

100 g

Roastbiff

2 ss

Ferdigsyltede grønnsaker

3 ml

Karri

2 ss

Majones

3 ss

Kruspersille

 
Gjør slik:
Terne eller strimle roastbiffen. Press ut overflødig væske av de syltede grønnsakene og hakk de opp i litt mindre biter. Bland alt sammen og smak av med salt og pepper. Dekorer med litt ekstra persille.

Farfars Skjaergaardsknekke - Tunfisk & Kapers

Tunfisk & Kapers

150 g

Tunfisk i vann (på boks)

2 ss

Hakket rødløk

1 ss

Kapers

3 ss

Majones

½ st

Sitron

1 ss

Kruspersille eller gressløk

 
Gjør slik:
Hell av vannet fra tunfisken. Press den halve sitronen. Bland alle ingredienser og smak av med litt pepper. Dekorer med litt grønt, som persille eller gressløk.

Farfars Skjaergaardsknekke - Gravet laks & sennep

Gravet Laks & Sennep

200 g

Gravet laks

1 ss

Grovkornet, søt sennep

1 ss

Majones

1 ss

Crème Fraiche

½ st

Sitron

1 ss

Hakket dill

 
Gjør slik:
Terne laksen. Riv sitronskallet og press sitronen. Bland alle ingredienser og smak av med salt og pepper. Dekorer med en liten dillkvist.

Kontakt oss

  • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
    Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
    Uke 28: 08.00 – 12.00.
    Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
    Uke 32: 07.30 - 14.00.
    Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
    Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.