Mine siderBestill gratis infopakke

For deg som kontaktperson

Mine sider – her administrerer du gruppens salg

  • På mine sider kan selgerne selv registrere sitt eget salg.

  • Du kan løpende følge salget og se hvor mye dere har solgt.

  • Salget summeres automatisk.

 

Slik fungerer det:

1. Mail med en personlig innloggingslink blir sendt til deg

Når du som kontaktperson har bestilt en infopakke, får du en e-post med en personlig innloggingslink til Mine sider.

 

2. Legg til ”dato og mål” på Mine sider

På Mine sider kan du velge å legge til en dato for ”deadline for salget” og ”gruppens mål” med salget. Informasjonen kan selgerne se når de går inn på Mine sider.

 

3. Mail eller del ut gruppekoden til selgerne

For at selgerne skal kunne registrere sitt eget salg, må du sammen med salgskatalogene (som du fikk i infopakken), meddele den felles gruppekoden/linken til alle selgerne. 

Gruppekoden/linken finner du på Mine sider.

 

4. Selgerne registrerer seg med gruppekoden

Selgerne registrerer seg bare første gangen med gruppekoden/linken på Nordkak.no/minesider. Etter det, får de en personlig innlogginslink via mail eller sms. Den brukes for å legge inn eget salg på Mine sider i mobilen eller på PC’n.

 

5. Salget er avsluttet og bestillingen skal sendes

Når siste salgsdato har inntruffet, sjekker du at alle selgerne har lagt inn sine bestillinger. Du som kontaktperson kan alltid registrere eller forandre andre selgeres bestilling. Når alt er klart, send bestillingen til Nordkak.

 

6. Hvis kundene vil bestille flere bokser.

Det er veldig vanlig at det kommer inn ønskemål om å kjøpe flere bokser etter at dere har gjort den første bestillingen. Da kan dere gjøre en tilleggsbestilling direkte på Mine sider. Hver selger kan selv legge inn sine bestillinger, eller så gjør du som kontaktperson det. Dere har 1 fraktfri tilleggsbestilling til samme fortjeneste innen samme sesong, så forsøk gjerne å samle sammen alle etterbestillinger til en tilleggsbestilling.