Mine siderBestill gratis infopakke

For deg som kontaktperson

Mine sider – her administrerer du gruppens salg

  • På mine sider kan selgerne selv registrere sitt eget salg.

  • Du kan løpende følge salget og se hvor mye dere har solgt.

  • Salget summeres automatisk.

 

Slik fungerer det:

1. Mail med en personlig innloggingslink blir sendt til deg
Når du som kontaktperson har bestilt en infopakke, får du en e-post med en personlig innloggingslink til Mine sider.
 
2. Legg til ”dato og mål” på Mine sider

På mine sider kan du velge å legge til en dato med deadline for salget og gruppens mål. Informasjonen kan selgerne se når de går inn på Mine sider.
 
3. Mail eller del ut gruppekoden til selgerne

For at selgerne skal kunne registrere sine salg og dele sin webshop må du invitere de med gruppekoden eller linken. Gruppekoden og linken finner du på Mine sider.

4. Selgerne registrerer seg med gruppekoden eller gjennom linken.
Selgerne registrerer seg bare første gangen med gruppekoden/linken på Nordkak.no/minesider. Etter det får de en personlig innlogginslink via mail eller sms. Nå kan selgerne dele sin personlige webshop (som finnes på Mine sider) og samtidig ta imot bestillinger med salgskatalogen.
 
5. Salget er avsluttet og bestillingen skal sendes

Når siste salgsdato har inntruffet, sjekker du at alle selgerne har lagt inn sine bestillinger. Du som kontaktperson kan alltid registrere eller forandre andre selgeres bestilling. Når alt er klart, send bestillingen til Nordkak.
 
6. Hvis kundene vil bestille flere bokser.

Det er veldig vanlig at det kommer inn ønskemål om å kjøpe flere bokser etter at dere har gjort den første bestillingen. Da kan dere gjøre en etterbestilling direkte på Mine sider. Hver selger kan selv legge inn sine bestillinger, eller så gjør du som kontaktperson det. Dere har en fraktfri etterbestilling til samme fortjeneste innen samme sesong, så forsøk gjerne å samle sammen alle bestillingene til en etterbestilling.  

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Dugnad - Nordkak AS og Dugnaden AS samarbeider

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.