Mine siderBestill gratis infopakke
Tips for salg på facebook

Selg mer med Facebook, Instagram og Snapchat

Bestill gratis infopakke

 

Selg mer med Facebook, Instagram og Snapchat

Kanskje er det mest naturlig å ta opp telefonen og ringe de aller nærmeste når du skal selge på dugnad, men skal du nå mange, og selge mye er det lurt å også bruke facebook som salgskanal. En selvfølgelighet vil mange si, men det er ikke alltid like enkelt å vite hva man skal poste på facebook for å få mest mulig oppmerksomhet. Derfor får du her gode tips til poster og hvordan du lager de slik at din post skiller seg ut fra mengden. Ønsker du flere gode tips til hvordan du kan selge mye på dugnad kan du se her.

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Del produktsiden vår

Den enkleste måten å få spredd nyheten om at dere selger kakebokser og gi kunder tilgang til hele sortimentet er å dele
produktsiden vår. Dette kan du gjøre på flere måter.

Du kan enten lime inn https://www.nordkak.no/produkter i en post på facebook så kommer linken opp med bilde. Skriv hva dere skal tjene penger til og hvordan de kan bestille av dere. Eller så kan du dele på knappen under.

 

Lag et album med produktbilder

Du kan laste ned bilder av alle produktene og lage et album på siden din. Når du deler dette albumet kan de som vil kjøpe
enkelt se produktene du kan selge direkte i kommentarene eller de kan sende deg en melding. Om de som vil kjøpe trenger å se innholdsfortegnelser eller allergen-oversikt kan du gi dem linken til produktsiden vår.

 

Post et oversiktsbilde

Vi ser at mange som selger kaker på facebook tar bilde av katalogen med mobilkamera og legger ut. Som et
alternativ til dette har vi laget et mer tilpasset bilde som viser alle produktene. På denne måten er det enkelt å vise hele sortimentet uten å måtte bla igjennom flere bilder. og det er enkelt å se hva dere selger.

 

Tips: Før du poster på facebook

Facebook er en god kanal når man vil nå mange med et budskap. Det mange ikke tenker på når de skal poste nettopp slike innlegg er at ofte har de satt opp innstillingene på siden sin slik at det kun er egne venner som kan se posten man legger ut. Det er veldig lurt når du legger ut innhold du ikke vil alle skal se og som har personlig innhold. Ønsker du derimot nå så mange som mulig med posten din kan du enkelt endre innstilling for kun denne posten før du legger den ut.

 

Lag en video

Det er ingen ting som får like stor oppmerksomhet på facebook som en videopost, og ekstra effekt får den om man kjenner personen som er filmet!

Ta fram mobilen og lag en enkel video! Det er ikke vanskelig. For at filmen skal vises størst mulig på mobil og desktop er det lurt å filme i kvadratisk format. Et forslag er å lage tekstplakater som forteller hva dere selger og hva pengene går til. 

Tips: Bruk postene på Instagram eller Snap

Selv om vi på denne siden har brukt facebook som utgangspunkt når vi har vist de forskjellige postene er disse like egnet for bruk på Instagram og i andre sosiale medier også. 

Bestill gratis infopakke og kom i gang!

Infopakken inneholder

  • Salgskataloger
  • Infobrosjyre
  • En vareprøve
Lurer du på noe, kan du bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Infopakken inneholder alt dere trenger for å starte salget

Tips: 2 kataloger pr. selger

Infopakken kommer i løpet av kort tid.

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no Hverdager: 07.30-17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Carbon offset logo Grön punkt logo