Grupper, russ, lag eller foreninger som trenger å samle inn penger for leirskole med klassetrinnet, nye drakter til idrettslaget, nye instrumenter til korpset eller dere drømmer om den feteste russebussen kan gjennomføre en dugnad med Nordkak.

1: Bestill infopakke for å komme i gang med dugnaden
Pakken kan du bestille på denne siden. Husk å bestille nok salgskataloger til hele gruppen. Vi anbefaler to stk. pr. selger. Pakken kommer i posten etter 3-5 dager. Når du har bestiller  infopakke mottar du en mail med litt informasjon og en kode for ditt lag. Denne koden bruker du for å registrere din gruppe på Mine Sider.

Infopakke

2: Dugnadsalg av kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød
Ring til venner og bekjente, post på facebook eller andre sosiale medier eller gå rundt i nabolaget. Det er mange måter å selge kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød på. Du kan få gode tips her. Alle selgere kan selv registrere sitt salg på Mine Sider underveis, slik at alle kan se det samlede salget og hvor nære dere er å nå målet for dugnaden. Selgerne må selv ha oversikt over hvem som har bestilt kaker, så det er smart å passe godt på salgskatalogene selv etter at salget er registrert.

Mine sider

3: Send enkelt inn den samlede bestillingen via Mine Sider og motta varer
Kontaktpersonen sender inn bestilling og har i Mine Sider full oversikt over hvem som har bestilt hva. Varene kommer levert på pall dit dere ønsker det. På pallene er eskene ikke pakket og sortert til hver enkelt selger, så det er greit å være flere når dette skal sorteres og deles ut. Dere har full oversikt over hvilke selgere som skal ha hva på Mine Sider.

4: Del ut varer, ta i mot betaling og betal faktura innen 30 dager
Dere har 30 dager fra produktene er mottatt til fakturaen forfaller, noe som gir dere god til til å levere ut bestillingene og ta imot betaling.

Dersom det er noe mer dere lurer på er det bare å kontakte oss enten på mail kundeservice@nordkak.no eller på telefon  69 31 76 00.

Lykke til med dugnaden!

Bestill en gratis infopakke

Infopakken er uforpliktende og inneholder alt gruppen behøver for å starte salget.

Infopakken inneholder

 • Salgskataloger
 • Informasjon
 • En boks Sofias Sure Godteri

Når vi sender infopakken får du en e-post med link til Mine sider og webshopen.
På Mine sider kan gruppen enkelt administrere og dele webshopen.

Infopakken er uforpliktende og inneholder alt gruppen behøver for å starte salget.

Tips: 2 kataloger pr. selger.

Infopakken kommer i løpet av kort tid.

Kontakt oss

 • Hverdager: 07.30 – 17.00
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Zeromission
 • Grön Punkt Norge
 • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.