Grupper, russ, lag eller foreninger som trenger å samle inn penger for leirskole med klassetrinnet, nye drakter til idrettslaget, nye instrumenter til korpset eller dere drømmer om den feteste russebussen kan gjennomføre en dugnad med Nordkak.

1: Bestill infopakke for å komme i gang med dugnaden
Pakken kan du bestille på denne siden. Husk å bestille nok salgskataloger til hele gruppen. Vi anbefaler to stk. pr. selger. Pakken kommer i posten etter 3-5 dager. Når du har bestiller  infopakke mottar du en mail med litt informasjon og en kode for ditt lag. Denne koden bruker du for å registrere din gruppe på Mine Sider.

Infopakke

2: Dugnadsalg av kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød
Ring til venner og bekjente, post på facebook eller andre sosiale medier eller gå rundt i nabolaget. Det er mange måter å selge kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød på. Du kan få gode tips her. Alle selgere kan selv registrere sitt salg på Mine Sider underveis, slik at alle kan se det samlede salget og hvor nære dere er å nå målet for dugnaden. Selgerne må selv ha oversikt over hvem som har bestilt kaker, så det er smart å passe godt på salgskatalogene selv etter at salget er registrert.

Mine sider

3: Send enkelt inn den samlede bestillingen via Mine Sider og motta varer
Kontaktpersonen sender inn bestilling og har i Mine Sider full oversikt over hvem som har bestilt hva. Varene kommer levert på pall dit dere ønsker det. På pallene er eskene ikke pakket og sortert til hver enkelt selger, så det er greit å være flere når dette skal sorteres og deles ut. Dere har full oversikt over hvilke selgere som skal ha hva på Mine Sider.

4: Del ut varer, ta i mot betaling og betal faktura innen 30 dager
Dere har 30 dager fra produktene er mottatt til fakturaen forfaller, noe som gir dere god til til å levere ut bestillingene og ta imot betaling.

Dersom det er noe mer dere lurer på er det bare å kontakte oss enten på mail info@nordkak.no eller på telefon  69 31 76 00.

Lykke til med dugnaden!

Bestill gratis infopakke og kom i gang!

Infopakken inneholder

  • Salgskataloger
  • infobrosjyre
  • En vareprøve
Lurer du på noe, kan du bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg

Infopakken inneholder alt dere trenger for å starte salget

Tips: 2 kataloger pr. selger

Infopakken kommer i løpet av kort tid.

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo