Mine siderBestill gratis infopakke

 

6 enkle tips for å tjene penger på dugnad

Vi får ofte spørsmål om vi har noen gode råd når våre kunder skal starte med salg av produktene, og det har vi selvfølgelig. På denne siden har vi samlet de beste. Har dere gode tips å komme med tar vi

1: Hvem på telefonlisten din tror du vil kjøpe?

Foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, venner, kollegaer. Skriv en hyggelig tekstmelding hvor du forklarer hva dere samler inn penger til, hva dere selger og at de kan sende deg bestilling på sms. Legg ved link til produktsiden vår, så de kan gå inn og se utvalget, og velge hva de vil bestille.
 

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

2: Lag en åpen post på facebook

Facebook er en veldig bra kanal når man vil nå mange med et budskap. Mange har satt opp sine innlegg til å kun nå ut til venner eller venners venner. Det er veldig lurt når du legger ut innhold du ikke vil alle skal se. Skal du derimot nå så mange som mulig kan det være at du ønsker at alle skal kunne se den. Det kan du enkelt gjøre når du lager posten. Vi har en egen side med tips og nedlastbart materiell for deg som vil bruke facebook som salgskanal. 

3: Kjenner du noen som vil kjøpe til firmaet?

Hvem i din omgangskrets kjenner du som har en bedrift der det er naturlig å sette fram en kakeboks eller to på venteværelset, i resepsjonen eller bare litt ekstra kos på pauserommet? Flere av våre kunder har hatt stor suksess med salg til bedrifter. Les mer om å selge til bedrifter her.

4: Godt gammeldags dørsalg

En samtale ansikt til ansikt er alltid hyggelig, og kan bidra til det lille ekstra salget. Ta en tur rundt i nabolaget der du bor. Når du ringer på er det smart å ha gode argumenter på lur. Som at kakene er gode, at vi har sunne knekkebrød som alternativ, at de er veldig smarte å ha i skapet om man får besøk o.s.v. Lag deg gjerne en liten liste før du går ut så er du forberedt.

5: Bestill noen ekstra bokser som dere kan selge utenfor matbutikken eller i kjøpesenteret. 

De fleste butikkeiere tillater at man setter opp et lite bord ved butikken og selger kakebokser. Dere har 30 dagers betalingsfrist fra dere mottar leveringen, så det er godt med tid til å avholde et slikt salg. Det er lurt å avtale med stedet dere ønsker å selge og forsikre dere om at noen har tid og lyst til å gjøre det før dere bestiller. Noen bokser selger bedre enn andre. Det kommer oftest tydelig fram fra de andre bestillingene dere har samlet inn hvilke bokser dere bør bestille. Om ikke så kan vi gi dere litt råd i forhold til hvilke sorter som er våre bestselgere. 

6: Gi en premie til den som selger mest.

Litt ekstra motivasjon er alltid lurt. Gjør salget til en intern konkurranse. Den som selger mest får en premie. Husk å holde gruppen informert underveis om hvordan de ligger an slik at de kan legge inn det ekstra støtet for å være med i konkurransen.

Bestill gratis infopakke og kom i gang direkte

Infopakken inneholder

  • Salgskataloger
  • Infobrosjyre
  • En vareprøve
Lurer du på noe, kan du bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Infopakken inneholder alt du behøver for å starte salget

Tips: 2 kataloger pr. selger

Infopakken kommer i løpet av kort tid.

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no Hverdager: 07.30-17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Carbon offset logo Grön punkt logo