Kakesalg for Såner skolekorps

Kakesalg er en viktig inntektskilde for korpset vårt. Inntekten går til å drive korpset generelt, og framfor alt til å kjøpe inn nye instrumenter til korpset. Da gjelder det å finne på gode tiltak for å finansiere dette, og kakesalg er en bra måte å tjene penger til korpset på.

Det var en aktiv mor i korpset, Ingjerd Hilsen, som første gang anbefalte oss å prøve. Det er ingenting vi angrer på. Da det dessuten er både kreditt og returrett på kakeboksene så har vi alltid en trygghet som er viktig å ha, mener Pål. Med en gang leveransen har kommet, så deler vi ut boksene til alle i korpset. Kakeboksene er populære blant våre kunder og vi selger på arbeidsplasser, til firmaer, i nabolaget og blant venner og kjente.

Vi bestiller alltid forskjellige sorter samtidig og det gjør at vi ofte selger flere bokser på samme sted. Mange kunder er vant til at vi kommer, og de har ofte sine egne favoritter blant Nordkaks produkter. Medlemmene er flinke til å selge, og vi er meget godt fornøyd med opplegget, avslutter en positiv Pål.

Såner skolekorps

Fortjeneste totalt 79.985,-

Salgsfakta

Antall salg8 stk.
Fortjeneste totaltkr 79.985

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo