Emils Kladdkakeboller90 kr
Se alle våre produkterDel

Emils KladdkakebollerNyhet

Emils Kladdkakeboller er sjokoladetrukne og myke kaker – smakfulle og uimotståelige boller som gjør hver kaffepause til en liten fest.

Antall: 17 stk.Vekt: 530 g.

Vil dere også selge våre populære produkter?

Bestill gratis infopakke

"Det er aldri noe problem å få med seg folk til å selge kaker, de selger seg selv"

- Kongseik ungdomsskole, fortjeneste totalt 110.944 kr

Allergi-informasjon

  • Gluten
  • Melk
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Mandel
  • Soya
  • Egg
  • Sesamfrø
  • = Inneholder ingrediensen
  • = Kan inneholde spor av ingrediensen
  • = Inneholder ikke ingrediensen

Næringsverdi pr. 100 gram

Energi
Fett
Karbohydrater
Protein

Ingredienser

Emils Kladdkakeboller. Kaker med sjokoladesmak. 510g. ℮
Ingredienser: Fullkornshavremel, sukker, vegetabilsk fett og oljer (sertifisert segregert bærekraftig palme, raps, kokos), invertsukkersirup, fettredusert kakaopulver, vann, emulgator (lecitiner, sorbitantristearat, mono- og diglyserider av vegetabilske fettsyrer), salt, konserveringsmiddel (kaliumsorbat), aromaer, fargestoffer (vegetabilsk kull), antioksidantmiddel (sitronsyre), stabiliseringsmiddel (glyserol), hevemiddel (bikarbonat), humleekstrakt. Kan inneholde spor av hvete, egg, melk, nøtter og mandler. Bakt i Sverige.

Velkjente og lettsolgte produkter!

Alle elsker baksten fra Nordkak!
Veldig populære kaker. Godt renommé og merkevare. Folk kjøper.
Gode lettsolgte produkter. God fortjeneste. God service.
Produktene er lette å selge, og veldig gode.

Sitater fra kundeundersøkelse

Kontakt oss

  • Åpningstider sommerStengt 20 juni.
    Uke 26, 27 & 28: 07.30 – 15.00
    Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie
    Uke 32: 07.30 – 14.00
    Uke 33 & 34: 07.30 - 16.00
    Fra og med uke 35: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.