Mine siderBestill gratis infopakke

 

Slik kan du gjøre dugnad fra din egen sofa

Veldig ofte kommer dugnads-spørsmålet opp på foreldremøter. Kanskje skal fotballaget på cup i sommer, klassen planlegger en utflukt eller korpset trenger nye uniformer. Mange sliter med å få tiden til å strekke til i den travle hverdagen og loppemarkeder, vaffelsalg og dugnad hos bedrifter og på fabrikker kan ta mye tid. Da er det godt å vite at det finnes dugnader du kan gjøre som ikke tar mye tid, og som du kan gjøre når du sitter hjemme i sofaen.
 
Med unntak av å motta og levere ut produkter er det faktisk mulig å gjøre det aller meste ved hjelp av en datamaskin og mobiltelefon.

Det starter med informasjonspakken

Informasjonspakken er første steg til å starte deres salgsdugnad. Enten dere velger å bestille et antall bokser som skal selges eller vil selge med katalog.

Forklaring på begge disse måtene å gjennomføre dugnaden finner du her.

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Med ”Mine Sider” går dugnaden mye raskere og enklere

Her kan kontaktpersonen registrere dugnadsgruppen og invitere alle selgerne med en gruppekode.  På denne måten slipper kontaktpersonen å samle inn lister og sette opp den samlede bestillingen. Alle selgerne legger inn sitt salg og når alle er ferdige er det bare å bestille.

Her kan du se hvordan Mine Sider fungerer
 

Bruk telefonen og sosiale medier når dere skal selge

Send hyggelige tekstmeldinger, snaps eller legg ut på facebook og Instagram for å selge mer.

Her får du flere gode tips for å hjelpe deg med salget

Du kan til og med levere varene fra din egen sofa!

Du må nok ut og hente din bestilling da alle boksene blir levert på en adresse, men dersom du vil fortsette å gjøre dugnad fra din egen sofa så tar du med deg boksene hjem, ringer de som har bestilt av deg og avtaler kaffeselskap hvor du kan dele ut bokser og ta betalt. Har du kjøpt kakebokser selv, har du jo også noe godt å servere til kaffen. TIPS: bruk Vipps som betalingsmiddel så har du full oversikt over hvem du har fått penger av og kan enkelt be om penger om noen skulle glemme å betale.

Begynner du å bli lei av å sitte på sofaen nå, så er dette kanskje en gylden anledning til å ta en formiddag til å kjøre rundt til kundene og levere? :)

Bestill gratis infopakke og kom i gang direkte

Infopakken inneholder

  • Salgskataloger
  • Infobrosjyre
  • En vareprøve
Lurer du på noe, kan du bare ta kontakt med oss så hjelper vi deg!

Infopakken inneholder alt du behøver for å starte salget

Tips: 2 kataloger pr. selger

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Dugnad - Nordkak AS og Dugnaden AS samarbeider

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.