Mine siderBestill gratis infopakke
Nordkak Tjene Penger Hjemmefra

Tjen penger hjemmefra med egen webshop

Bestill gratis infopakke

Håndter kakesalget fra sofaen! Med webshopen kan hele gruppen selge kakebokser, godteri og knekkebrød online for å få råd til morsomme aktiviteter. Webshopen er en enkel måte å nå flere og selge mer.

Er dere en klasse, et lag eller en ideell forening som trenger penger, er det en god ide å selge Nordkaks produkter via webshopen. Våre godsaker er lettsolgte, ettertraktet og med webshopen kan dere nå enkelt organisere kakesalget online.

Del webshopen og
tjen penger hjemmefra.

Det er enkelt å bruke webshopen, både for deg og dine potensielle kunder.Webshopen er personlig, og hver selger i gruppen får sin egen webshop der de kan vise hele sortimentet til familie og venner. Ved å dele webshopen i sosiale medier, via e-post og andre digitale forum kan dere tjene penger til laget uten å selge kaker via et fysisk møte.

Slik kommer dere i gang:

 1. Logg inn på Mine sider

 2. Klikk på Min webshop-knapp

 3. Kom i gang og del

 
Gjennom et enkelt knappetrykk på en av ikonene i din webshop kan dere dele den direkte på Facebook. Dere kan også maile en link til venner, eller kopiere linken for å dele på Instagram. Dere kan altså nå mange med en liten innsats når dere selger via webshopen.

Din personlige webshop
Nordkak webshop Iphone

Tre tips for å lykkes:

 • Skriv dine egne personlige meldinger som forteller deg hvorfor klassen, gruppen eller laget selger kakebokser, knekkebrød og godteri.

 • Last opp fine profilbilder til webshopen.

 • Del webshopen på Facebook, Instagram og andre sosiale medier. Jo flere som ser at du selger, jo fler kan kjøpe.

 
Det er mange fordeler med å bruke webshopen. Å kunne tjene penger hjemmefra er en av dem. Her er flere gode grunner:

 • Enkelt å nå flere potensielle kunder.

 • En god oversikt over sortimentet.

 • Du får en melding når en kunde har lagt inn en bestilling.

 
Tjen penger hjemmefra
- Bestill gratis infopakke

Når dere bestemmer dere for å selge kakebokser, er det bare å bestille en gratis infopakke. I forbindelse med bestillingen vil du motta en e-post med innloggingslink til Mine sider, som er et verktøy som gir deg full kontroll over salget. På Mine sider finner du også webshopen.

Kakesalg på nettet under covid-19

I sykdomstider er det lurt å være hjemme og unngå å møte andre mennesker så langt det er mulig. Men elevene kan tjene penger til klassen uten å selge ansikt til ansikt. For etterspørselen etter godsaker reduseres ikke. Folk ønsker fortsatt å sette gullkant på tilværelsen med en kake til kaffen, knaske på knekkebrød eller kose seg med godteri. Ved å ha kakesalg online gir du familie og venner muligheten å utforske vårt brede sortiment og deretter bestille selv.

Her er noen flere tips for kakesalg:

 • Be kundene oppgi adressen deres når de bestiller, slik at du kan plassere boksene utenfor døren.

 • Motta betalingen via Vipps.

 

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Psst! Selv om vi i Nordkak gjerne forteller om vår webshop, kan du selvfølgelig fortsatt bruke vår fysiske salgskatalog. De som bruker både den tradisjonelle salgskatalogen og nettbutikken, selger vanligvis flere kakebokser.

Kakesalg for foreningen online

Når foreningen trenger å skaffe penger for å dekke både driftskostnader og uforutsette utgifter, er det smart å selge Nordkaks produkter. Men å styre salget til de mange forskjellige lagene kan være en utfordring. Tipset vårt er å utnevne en salgssjef for hvert lag, da vil det være lettere for foreningen å håndtere salget.

Det finnes også nyttige verktøy for å hjelpe. Mine sider gir en god oversikt over de forskjellige lagenes salg fordi du enkelt kan se hvor mye hvert lag og hvert medlem har solgt. Her finner du også kontaktinformasjon for alle kundene deres. Mine sider reduserer både papirmengden og arbeidet for foreningen. Via Mine sider kommer du også til webshopen som gjør det mulig å holde kakesalg på nettet, perfekt for å nå flere potensielle kunder på en enkel måte.

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no Hverdager: 07.30-17.30

Julens åpningstider
23/12 - 8/1
Hverdager 9.00-13.00

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Carbon offset logo Grön punkt logo