Bakkelokka

Tjen penger til gruppens mål med dugnad

Bestill gratis infopakke

En klassereise til Liseberg, å være med på Norway cup eller å kunne kjøpe en ny hest til rideskolen. Mye som er morsomt koster penger. Men det finnes smarte måter å tjene penger på for gruppen.

Sammen gjør man forskjell. Er dere en klasse, et lag eller en ideell forening har dere muligheten til å fylle kassa ved å selge kakebokser, godteri og knekkebrød gennom dugnad med Nordkak.

Sparta

Dugnadsarbeid som ga rekordsalg

Spillerne i ishockeylaget Sparta U14 vil gjerne reise på både turneringer og turer. For å ha råd til alle de morsomme aktivitetene sammen, selger laget kaker. Kakesalg har vært en suksess fra begynnelsen og ved forrige salg ble det til og med salgsrekorder!

Her kan du lese mer om hvordan Sparta U14 gjorde for å tjene penger.
 

Gode kaker fyller på klassens reisekasse

Det å ha økonomi til å dra på turer, er veldig viktig for klassemiljøet, sier Kristin Heldor Martinsen som er kontaktlærer for klasse 6B på Gjellerås skole. Og for å få råd til å reise på klassereise, så må man ha en bra måte å tjene penger til klasseturen

Her kan du lese mer om hvordan klassen gjorde for å tjene penger.

Gjellerås skole

Tjen penger til foreningskassen

Det er ikke bare klasser og idrettslag som trenger å fylle på. Andre ideelle foreninger trenger penger for å finansiere aktiviteter. Kakesalg er en viktig inntektskilde for Torshovkorpset, det hjelper gruppen til å finansiere reiser, nye instrumenter og uniformer.

Les mer om hvordan kakesalg hjalp Torshovkorpset å tjene penger.

Torshovkorpset

Alle skal ha råd til fritidsaktiviteter

Sport og idrett er en populær fritidsaktivitet for mange unge mennesker. Ikke bare er det gøy, det er sunt også! Populære idretter er:

 1. Fotball

 2. Håndball

 3. Innebandy

 4. Ishockey

 5. Turn

 6. Langrenn

 7. Ridning

 8. Svømming

 9. Friidrett

 10. Basket

 11. Badminton

 
At vi føler oss bedre når vi beveger oss er bevist. Bevegelse reduserer også angst og stress. Dessuten er det morsomt å drive med sport. Men å drive med idrett kan være dyrt. Utstyr, klubbavgift og turer til turneringer koster. Idretter som ishockey og ridning kan koste flere tusenvis av kroner i året.

Det finnes også undersøkelser som indikerer at det er en sammenheng mellom hvor mye foreldrene dine tjener og hvor ofte du trener. De som har foreldre med bedre økonomi trener flere ganger i uka sammenlignet med de som har foreldre med mindre bra råd. Og en målsetting bør kanskje være at alle kan være med på aktiviteter uansett foreldrenes økonomi.

Tips for at flere kan være med på aktiviteter er at dere for eksempel kan kjøre sammen til cuper, kjøpe brukt utstyr fra eldre spillere i klubben eller selge noe sammen i laget for å tjene penger. Gjennom dugnad for idrettslag kan man senke kostnadene for alle i klubben.

Her er noen eksempler på cuper dere kan se fram til:

 • Norway Cup - Fotball

 • Gothia Cup - Fotball

 

 • Bergen Cup - Håndball

 • Håndballcupen Ski

 

 • Göteborg Ishockey Cup – Ishockey

 

 • Stavanger Open - Innebandy

 

 • Tallink Tournament - Basket

Webshop Mobil

Tjen enkle penger gjennom dugnad med Nordkak

Uansett om dere trenger å tjene penger til klassen, laget eller ønsker å utføre dugnad for russ, så er salg av Nordkaks populære produkter en enkel måte å fylle kassen på. Nordkak ble etablert 1988 og i sortimentet finnes noe for alle – kaker, godteri, kjekssjokolade og knekkebrød. Hver boks koster 70 kr og dere tjener minst 25 kr pr boks.

Å selge er lett og morsomt! Og med webshopen har det blitt enda enklere. Webshopen gjør det mulig å nå flere kunder og det eneste gruppen behøver å gjøre er å dele webshopen på sosiale medier eller maile den til venner og bekjente. I webshopen vises hele sortimentet av deilige kaker, velsmakende godteri og gode knekkebrød, og kundene kan selv legge inn sine bestillinger. Med webshopen er det lett å tjene enkle penger.

Selg med salgskatalogen

En annen måte å nå kakesugne kunder på er selvsagt å selge til naboer, eller på arbeidsplasser i nærheten, og la kundene velge sine favoritter i vår salgskatalog. Eller hvorfor ikke la mamma eller pappa ta med seg salgskatalogen til jobben? Det finnes selgere som har solgt massevis av bokser på en og samme arbeidsplass! De selgere som bruker både salgskatalogen og webshopen lykkes normalt sett aller best – de når helt enkelt flest potensielle kunder!

Vil dere også tjene penger?

Bestill gratis infopakke

Kontakt oss

 • Hverdager: 07.30 – 17.00
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Zeromission
 • Grön Punkt Norge
 • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.