Vi skal på klassetur, uansett!

–Askim kommune har bestemt at ungdomsskolen ikke lengre får støtte til Polen-turer. Men vi vil på tur i 10. klasse uansett. Derfor har vi satt igang dugnader med Nordkak, sier den engasjerte foreldrekontakten for klasse 9C ved Askim ungdomsskole, Heidi Hartvig.  Heidi forteller at hun er fornøyd med at klassen på bare tre ukers enkelt kakesalg, har tjent over 15000 kroner.

 – Grunnen til at vi valgte akkurat Nordkak til dugnadsinnsatsen er fordi kakene er godt kjente. Vi vet at folk har sine favoritter og de er derfor enkle å selge. Dessuten har de nydelige knekkebrød for de som ikke spiser kaker. Trine legger til at oppskriftene som ligger inne i knekkebrødboksene er veldig smarte. – De gir folk gode idéer til hvordan servere knekkebrødene, noe som er god markedsføring, sier hun.

– Vi har solgt på lister, eller katalog, om du vil. Det vil si at vi tar med oss en katalog med bilder og beskrivelse av produktene, når vi skal ut og selge. Folk er jo forskjellige og har hver sine favoritter. Med denne metoden så har vi med oss hele sortimentet. Dessuten så får vi ingen kakebokser til overs etter at salget er over når vi selger på denne måten - fortjeneste på hver eneste boks, altså, sier Heidi fornøyd. 

 Hun forteller at den eneste jobben de har når varene kommer fra Nordkak, er å kjøre rundt med dem - til fornøyde kunder.

 Heidi røper at de i tillegg til de vanlige salgsfremstøtene mot familie, venner og bekjente også har hatt suksess med å kontakte bedrifter. – Mange bedrifter gir bort en oppmerksomhet før jul og påske til ansatte og forbindelser, og da er kakeboksene til Nordkak et godt og smakfullt alternativ. Er du ute i god tid, kan man gjøre et god og lønnsom avtale med en bedrift . Vi har hatt gjennomslag på denne måten, sier Trine.

– Og dugnadene vil vil fortsette med. Jo flere dugnader, dess morsommere tur kan vi dra på, avslutter den engasjerte foredrekontakten.

Askim ungdomsskole

Vi tjente 15.000 kr

Salgsfakta

Antall salg1 stk.
Fortjeneste totaltkr 15.000
Fortjeneste siste salgkr 15.000

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.