Aktivt forhåndssalg er tingen for 2Dance!

– Selg boksene på forhånd, og så bestille. Det er vår suksessoppskrift, sier Mona S. Haugen, dugnadsansvarlig for danseklubben ”2Dance”på Skedsmokorset. Hun har selv 2 barn i den aktive klubben og er veldig glad for bidraget kakesalget gir. 

Mona ble kjent med Nordkak gjennom fotballklubben til sønnen. Hun syntes at produktene var så gode og lettsolgte at hun valgte å ta de med til danseklubben. Det har hun ikke angret på.

Å drive danseklubb på såpass høyt nivå som vi gjør, koster. Veldig mye av pengene går til turer til både inn- og utland, med både treningsturer og konkurranseturer. Klubben fostrer mange gode dansere, så en del av turene går til deltakelse i både EM og VM.

– Kakeboksene selger vi som oftest til familie,  naboer, venner og jobbkollegaer. Vi forhåndsselger alltid og begynner gjerne 3-4 uker før vi bestiller fra Nordkak. Kakene blir så levert etter noen dager til min garasje, forteller den blide kakeselgeren.

– Fordelen ved å forhåndsselge slik vi gjør, er at vi bestiller akkurat det vi trenger. Det eneste vi behøver å gjøre etter at vi har fått varene er å levere de ut. Enkelt og greit – og helt uten risiko, fordi du da vet hva du klarer å selge. 

– Vi selger gjennom flere kanaler. En av dem er ved å sende ut mail til tidligere kunder. Jeg printer også ut lister og henger opp disse sammen bilder av boksene på jobben, slik at kollegaene kan bestille der. Og så har vi mye kommunikasjon på facebook og Instagram. Vi gjør det samme her. Legger ut lister sammen med bilder av boksene, så skriver folk i kommentarfeltene hva de vil ha. Det fungerer veldig bra.

– Selv synes jeg produktene er veldig lettsolgte. Vi er mange som har vår faste kundekrets som kjøper de samme boksene år etter år. Jeg får sågar spørsmål fra de faste kundene om jeg ikke snart skal selge kaker utenom salgskampanjene våre. Dessuten er knekkebrødene blitt veldig populære, så salget av boksene gir mersmak.

– Vi selger mot jul, det er en god tid å selge på. Men vi selger også til påske. Når vi selger til jul, begynner vi å lage lister i oktober. Vi får listene inn i slutten av november og kan da bare levere ut boksene – i god tid før jul, så folk får god tid til å kose seg med dem, smiler Mona som er ansvarlig for at omtrent tusen bokser med kaker og knekkebrød får ben å gå på – hvert år.

Danseklubben 2Dance og dugnadssjef Mona S. Haugen

 

2Dance

Vi tjente 21.700,-

Salgsfakta

Antall salg11 stk.
Fortjeneste totaltkr 82.000
Fortjeneste siste salgkr 21.700

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo