En god oppskrift på å få salget i boks

Yvonne og Beathe er klassekontakter for 8a på Risum ungdomsskole i Halden. Klassen planlegger tur i tiende klasse. De er ikke sikre på hvor de skal ennå. Én ting de derimot er sikre på, er at turen må finansieres. Det har de valgt å gjøre gjennom opplegget til Nordkak. 

– Grunnen til at vi valgte kakesalg er fordi alle kan bidra med det, forteller Yvonne og Beathe. De valgte Nordkak som leverandør fordi Beathe hadde hørt om en annen klasse som hadde fått inn mye penger, ved å benytte varene og opplegget deres.

– Vi har solgt ved å ta med Nordkak-katalogen rundt til venner og familie. Beathe skyter inn at da får alle akkurat det de har lyst på. De er derfor begge enige om at katalogsalg har fungert veldig bra. Det var også noen som ville ha noen bokser ekstra som de kunne stå å selge ved REMA. 

Vi har også brukt SnapChat og Facebook for å selge, sier Yvonne.– Svigerdatteren min har hjulpet til med å selge kakeboksene på SnapChat. En helt ny og effektiv kanal. Man tar bilde av katalogen med prisene, og sender rundt til sine kontakter på ”snap”. Så får de svar med hvor mange av hver type de ønsker. Akkurat samme fremgangsmetode benytter de på Facebook.

Klassekontaktene forteller at elevene har stått på veldig selv, men at de også har fått hjelp av foreldre som har tatt med seg til jobben. Yvonne forteller også at de merker at folk faktisk spør etter kakeboksene.  

– Til og med på facebook skriver folk: ”Er det noen som selger disse kakeboksene?”. Det viser at kakeboksene er veldig lettsolgte, sier Beathe.

– Første gangen vi solgte var i oktober-november, slik at kundene skulle få kaker til jul. Det var det beste salget vårt hittil, sier Yvonne. Vi solgte også før påske med godt resultat, forteller Beathe fornøyd. Totalt for to salg har vi tjent så mye som 25.000,- fortsetter Beathe.

– Etter at salget var gjort og jeg hadde fått tilbake bestillingsskjemaene, ringte jeg inn bestillingene. Det tok kun to dager før kakene var i hus, og utdelingen av kakene til kundene kunne begynne. Veldig enkelt, bedyrer Beathe.

De to blide klassekontaktene kan trygt anbefale andre klasser om å bruke Nordkaks salgsopplegg og produkter. – Kakene er veldig gode og selges for en grei pris. Rett og slett en god oppskrift på å få salget i boks, avslutter Beathe med sin smittende latter.

 

Risum ungdomsskole

Fortjeneste totalt 25.000,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 25.000

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo