Mine siderBestill gratis infopakke

Klassen bokser seg til Polen

- Det har vært mange idrettslag og foreninger i nærheten som har solgt disse kakeboksene før med et godt resultat, så det var rett og slett gode erfaringer som gjorde at vi valgte Nordkak, smiler den fornøyde foreldrekontakten Lene Fixdal.

Niende klasse på Alværn ungdomsskole skal reise med de hvite bussene til Polen neste år.
–De har derfor ett år på seg til å finansiere turen, sier Lene og nikker for å understreke at det ikke er småpenger vi snakker om.

August, en av elevene, er avslappet til å samle inn mye penger.
–Det er ganske lett å selge kakene... og det er mange som kjenner til kakene fra tidligere dugnader, så folk vet at de smaker godt, sier han.

Maja forteller at de har lagt ut kakeboksene til salgs på facebook og gått rundt på dørene i nabolaget, og at det har fungert veldig bra. En annen Maja i klassen stemmer i, og legger fornøyd til at hun syntes det var veldig fint å selge kaker, for da fikk de noe selv også.

–Vi har brukt salgskatalogene aktivt når vi skal selge boksene. Her er alle produktene vist frem delikat og informativt, så det er enkelt å finne sine favoritter og bestille akkurat disse. Med salg gjennom kataloger slipper vi å kjøpe opp et stort parti med bokser på forhånd. Dessuten er det enklere å få flere bestillinger fordi kundene kan velge blant hele det brede sortimentet. Med katalogsalg på forhånd har vi full kontroll på både kostnader og inntekter, smiler foreldrekontakten Lene og avslører at de foreløpig har solgt nesten 1500 bokseri denne omgangen.

Alværn Ungdomsskole

Vi tjente 33.626,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 49.800
Fortjeneste siste salgkr 33.626

Kontakt oss

69 31 76 00 info@nordkak.no

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Carbon offset logo Grön punkt logo