Klassetur til Berlin

Da det ble avgjort i klassen å reise på skoletur, ble det også bestemt hvordan vi skulle finansiere turen. Ved litt forskjellige dugnadsjobber av elevene er dette blitt mulig. En av tingene som elevene gjorde, var salg av kaker og karameller fra Nordkak.

Elevene i klasse 9B ved Atlanten Ungdomsskole i Kristiansund solgte kaker i to omganger. Før jul solgte gjengen i 9B så mye kaker og karameller, at jeg måtte etterbestille flere ganger, forteller Anne Karin Gulla Kvernen, en av de aktive foreldrene i klasse 9B. Vi som er foreldre med eldre barn og som hadde solgt kaker før, visste at produktene fra Nordkak var lett å selge. En far ringte rett etter at hans sønn fikk boksene, og lurte om vi kunne få tak i flere bokser. Eleven hadde solgt 21 bokser på under en time! En mor mente at kakene og karamellene var så farlig gode at mosjonen måtte økes!
En annen ting som er veldig bra med Nordkak, er deres positive og serviceinnstilte medarbeidere. Jeg ringte flere ganger for å etterbestille og det var ingen problem. De har også en super returordning, som vi ikke behøvde å benytte.
Gjengen i 9B reiser i høstferien til Berlin. Der skal de innom Sachsenhausen, se Branden burger Tor m.m. Det blir en også tid til fornøyelse med shopping, Berlin Zoo og Europa`s største badeland på programmet. Turen går med Peer Gynt Tour`s reiser og foregår med buss og Kiel-ferga. Dette blir et nytt bekjentskap for mange. Både elevene og de voksne som skal være med gleder seg til denne turen, av slutter en positiv Anne Karin.

Atlanten ungdomsskole, 9B

Fortjeneste totalt 27.640 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 27.640

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.