Med kakesalg mot Polen

Elevene i 9c Fjellsrud skole på Fjellhamar i Lørenskog, har solgt kakebokser til jul og påske for å finansiere skoletur til Polen i høstferien.

Vi gleder oss masse til å reise på 8 dagers tur til bl.a. Krakow og Berlin, der vi skal oppleve storby, konsentrasjonsleire, saltgruver og Tropical Islands (innendørs sydenland) m.m. Vi skal kjøre med ferje og buss og bo på hotell. Dette koster ganske mye, så inntektene av kakebokssalget kommer godt med til reisekassa.
Nina Arnesen, som er mor og kontaktperson for salget, har to eldre barn der klassene også har solgt kakebokser til inntekt for skoletur, og hadde erfaring med at denne dugnaden gav god avkastning. Når det i tillegg er en trygghet med både kreditt og returrett var det lett å anbefale kakesalg også for denne klassen. Elevene har virkelig vært dyktige selgere og de har gjort en meget god jobb! Boksene har blitt solgt til familie og venner, naboer og andre. Noen har stått på matbutikk og solgt, og noen har fått solgt mange bokser på arbeidsplasser. Det at vi har hatt flere kakesorter å tilby har vært en fordel og mange kunder kjøper da flere forskjellige sorter. Vi anbefaler veldig gjerne denne dugnaden til andre, da kakeboksene er lettsolgte.
Nå gleder vi oss til turen, avslutter en blid Nina.

Fjellsrud skole, klasse 9C

Fortjeneste totalt 35.280 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 35.280

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.