Velsmakende oppskrift for en velfylt klubbkasse

– Vi har solgt kakebokser i flere år for både lag og klasser og grunnen til at vi har fortsatt med det er fordi de er lettsolgte. Folk kjenner de igjen, og bestiller gjerne nye bokser. Det sier Beate Jacobsen, lagleder for Fagerstrand IF håndball, jenter 13, og kontaktperson for kakesalget i klubben.

– Samarbeidet med Nordkak kan faktisk beskrives som kjempehyggelig. Få dager etter bestilling kommer varene levert på døren, ryddig pakket på en pall.

–Barna synes det er veldig gøy å selge. Dessuten lærer de seg å behandle penger, sier laglederen.

Natalie, en av spillerne på laget og datter til Beate, forteller at det kan være ganske mange kaker i huset enkelte ganger.
–Noen ganger står det stabler på stabler med kakebokser i stua og når jeg går ut i garasjen, så står det enda flere der, ler hun.

Mia, venninnen til Natalie forteller at hun solgte 31 bokser ved siste salg. På spørsmål fra Mia om hvor mange hun solgte, svarer Natalie at hun solgte 80, hvorpå de begge bryter ut i latter...

– Vi selger på katalog i stedet for å gå rundt med fysiske kaker. Det er både enklere, gir mer salg og sikrer at vi ikke blir sittende igjen med kakebokser. Men vi bestiller noen flere bokser enn bestillingene vi får. Grunnen til det er at vi vet at vi alltid får spørsmål om enda flere bokser fra de som allerede har bestilt. Vi har tjent over 29.000 kroner den seneste omgangen av kakesalg. Det er mye mer enn vi hadde forventet, smiler den fornøyde laglederen, som ikke ser noen grunn til å endre den velsmakende oppskriften på å fylle klubbkassa med klingende mynt.

Les mer om dugnad for idrettslag och dugnad for skoleklasser her. 

Fagerstrand Håndball

Vi tjente 29.164 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 31.700
Fortjeneste siste salgkr 29.164

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.