Det å ha økonomi til å dra på turer, er veldig viktig for klassemiljøet

 
Kristin Heldor Martinsen er kontaktlærer for det hun kaller “verdens beste 6B” på Gjelleråsen skole. Det er en tydelig engasjert kontaktlærer Nordkak møter når vi besøker Gjelleråsen skole. Vi merker raskt at det er en god stemning i klasserommet. På spørsmål om hvorfor hun gir alle elevene sine en klem, svarer hun at det er fordi hun ikke har sett dem på flere dager...

– Det å ha økonomi til å dra på turer, er veldig viktig for klassemiljøet, sier hun. De har nettopp vært på tur til Spiterstulen i Jotunheimen og elevene formelig bobler over av historier de vil fortelle, blant annet om den spennende turen til Norges høyeste fjelltopp, selveste Galdhøpiggen.

– Vi har solgt 637 bokser på kun to uker. En av elevene solgte 90 bokser alene! Elevene synes det er ålreit å selge de, fordi de vet at kakene smaker godt. De merker også at folk kjenner igjen boksene og bestiller gjerne sine favoritter, som de har kjøpt av dem eller andre klasser eller foreninger tidligere, forteller Kristin, tydelig stolt av elevene sine. Hun forteller også at foreldrene hjelper til med salget. Boksene får ben å gå på når foreldrene tar med katalogen på jobben for å selge.

– Det er foreldrekontaktene som har hatt den direkte kontakten med Nordkak. Og det jeg har fått høre er at de har vært veldig raske på labben hver gang vi har vært i kontakt med dem. De nevner spesielt en kar ved navn Hans, som er veldig servicemind, sier hun.

– Når elevene fikk vite hvor mye penger de hadde på kontoen nå, ropte alle “Tusenfryd” i kor. Pengene gir oss mange muligheter. I tillegg til Tusenfryd, har vi vurdert alt fra leie en egen kinosal til tur til Kongsberg og se på sølvgruvene. Allerede til fredag skal vi til Minnesund og se på gruvene der. Alt takket være flinke elever og foreldre, og smakfulle kaker,avslutter den engasjerte læreren med et stort smil. 

Etter å ha tilbrakt en time sammen med klassen, bør vi for ordens skyld nevne at vi tror at det ikke er bare det som skyldes det gode miljøet, men også en kontaktærer som gir lang over gjennomsnittet av seg selv.
 

Gjellerås skole, klasse 6B

Vi tjente 14.014 kr

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste siste salgkr 14.014

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.