41.300 lettjente klubbkroner

Ole Morten Bævre er både trener på Kråkerøy IL fotball gutter-12  og pappa til en av guttene. Som alle idrettslag, er også de avhengig av penger til drakter, cup-er og andre aktiviteter. Ole Morten hadde tidligere erfaring med Nordkak gjennom hans engasjement med håndball, så valget var enkelt da han skulle foreslå dugnadsinnsats for å skaffe penger til klubben.

– "Jeg kjente til Nordkak fra før av og visste at dette var lettjente penger. Man selger jo noe folk har lyst til å kjøpe. Etter at knekkebrødene kom inn i sortimentet har vi noe å tilby knekkebrødmonsene, ikke bare kakemonsene, og begge typer er det mange av", ler han.

På spørsmål om hvilken salgsmetodede foretrekker, er han klar. – Vi har solgt på katalog og synes det er aller best. Da får folk akkurat det de vil ha – helt enkelt. Vi går rundt med en katalog som viser hele sortimentet og spør hva de vil ha. Det betyr at de aller fleste finner noe de liker veldig godt. Og det beste er at kundene gjerne kjøper igjen og igjen. Vi kjører derfor ofte en ettersalgsrunde like etter hovedsalget, sier Ole Morten.

Laget synes også at jobben går ganske raskt. – Fra vi starter planleggingen til vi er ferdige og sitter med pengene i hånden, tar ca to måneder. På denne tiden har vi også kjørt ettersalg. Vi synes derfor at gevinsten er veldig stor i forhold til innsatsen og tiden vi trenger å legge inn.

Salgsutviklingen går også riktig vei. – Vi har tjent stadig mer hvert eneste år og i fjor så knocket vi 40.000 kroner, noe vi er veldig fornøyd med. Det er som sagt veldig lettsolgte produkter, sier han bestemt. Vi opplever faktisk at folk begynner å spørre etter produktene tidligere og tidligere. Så for oss som er en så stor gruppe så blir det raskt mye penger, sier den engasjerte trenenen.

Han forteller at de markedsfører boksene ved at de legger ut poster på facebook og går rundt til familie og naboer. – Selv henger jeg opp bestillingslisten på jobben der vi er rundt 100 ansatte. Kollegaene fyller ut selv og jeg trenger kun å gå rundt og samle inn penger og dele ut boksene som de har ønsket seg – en veldig enkel, lønnsom og takknemlig jobb, smiler han.

– Hvor mange bokser hver spiller selger er veldig ulikt, og avhengig av hva slags nettverk de har og om foreldrene bidrar. Spesielt har arbeidsplassen til foreldrene endel å si. Noen selger 5 bokser og andre har solgt 250. 

Til slutt sier Ole Morten at han ikke ser noen grunn til at man ikke skal klare å selge mye av Nordkaks produkter. – Man kan til og med spise de til frokost, humrer den blide treneren før han går tilbake til de 44 spillerne som trener ivrig på «matta».

 

Kråkerøy IL Gutter-12

Vi tjente 41.300 kr

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste totaltkr 85.400
Fortjeneste siste salgkr 41.300

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.