Folk kjenner kakene og vet hva de får

– Det er mange turneringer og turer laget har lyst til å være med på, og det kostær pengær, sier Trine Gjersøe  som er dugnadsansvarlig i Sparta U14. Trine er ekte østfolding og stolt av å være engasjert i den tradisjonsrike hockeyklubben fra Sarpsborg.

– Jeg synes kakene fra Nordkak er enkle å selge, og salget har egentlig vært en suksess fra første gang. Det er nå fjerde året vi selger og det har vært rekordsalg i år, sier Trine fornøyd. Det er nesten så vi kan skimte dollartegn i øynene hennes.

– Det blir en god slant i kassa og vi jobber ikke så hardt for det, fortsetter hun. – Nordkakboksene er enkle å selge fordi folk kjenner de igjen og vet hva de får. Mange har til og med sine egne favoritter. Boksene har et design som gjør de lette å kjenne igjen, og det nyter vi godt av når vi er ute og selger, sier hun. Spesielt trekker hun fram påskesalget. - Det går ekstra lett fordi mange kjenner igjen boksene fra jul, forteller dugnadssjefen. 

På spørsmål om dette er noe hun kan anbefale til andre klubber, svarer hun at det er det absolutt. – Men vi vil jo ikke si det høyt, vi vil jo gjerne tjene mest penger selv, sier hun og ler. – Det er en fin inntektskilde, en enkel jobb og dessuten kan barna bidra selv, skyter hun inn.

– Det beste salgstipset jeg kan komme med er å ta med katalogen på familiefester og andre sosiale lag. Da går salget som smurt, sier hun og avslutter intervjuet med at “Morfars Kjekssjokolade” er hennes “bælgoe” og soleklare favoritt.

 

Sparta U14

Vi tjente 20.050 kr

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Fortjeneste totaltkr 69.950
Fortjeneste siste salgkr 20.050

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.