Sparer til avslutningstur i 10. klasse

Salg av Nordkaks gode karameller og kaker har vært en meget god inntektskilde for oss, forteller Sonja Remmen Alnes, en av de aktive foreldrene i 10. klasse ved Godøy skule utenfor Ålesund.

Positive elever og foreldre bestemte seg for å tjuvstarte salget av karameller og kaker allerede i juni, før skoleslutt i niende klasse. Mange av foreldrene hadde tidligere gode erfaringer med nettopp Nordkaks populære produkter. Det er god fortjeneste og når vi dessuten har returrett, så følte vi oss ekstra trygge.

- Da leveransen kom fordelte vi de fleste boksene blant elevene. Vi har solgt i nabolaget, på butikksenter, til venner og kjente, og vi har også solgt mye på arbeidsplasser og til firmaer. Kundene har vært godt fornøyd med produktene og mange elever har kommet tilbake for å hente flere bokser! Salget har gått bra og elevene har virkelig stått på. Både elever og foreldre har vært meget positive hele tiden. Klassen fikk lagt et solid grunnlag i reisekassa, poengterer Sonja.

- Vi planlegger å selge ytterligere en omgang eller to før vi skal dra på vår avslutningstur. Hvor vi skal reise har vi ikke bestemt helt sikkert ennå, men den forrige avgangsklassen dro til Oslo, og det var meget vellykket. Kanskje vi gjør noe lignende, avslutter en blid Sonja.

10. klasse ved Godøy skule

Fortjeneste totalt 28.330,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 28.330

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo