Råd til både utstyr og cupturer

Oppmann Kent Martinsen for Ullkisa Fotball gutter 11 på Jessheim, er veldig fornøyd med at klubbkassa aldri er tom. Med kakesalget fra Nordkak finansieres alt - og på en hyggelig måte. 

“Vi startet egentlig i det små, men så eskalerte det ganske mye. Kakene er så enkle å selge at de nærmest selger seg selv” sier han. Han tror hemmeligheten ligger i smaken. “Kakene er rett og slett veldig gode! Vi har sittet ved butikker og i kjøpesentre, og det er ingen problemer å selge kakeboksene.”, sier den blide oppmannen med frisk nordlandsdialekt.

Selv har han en egen favoritt i Morfars kjekssjokolade, som han nå må forsøke å begrense inntaket av - men det er ikke lett...

Han synes også logistikken er veldig enkel. En lastebil kommer og leverer kakeboksene til hans garasje. Der setter de på lagets egne etiketter, som Nordkak har laget uten ekstra kostnad. Deretter kommer foreldrene og henter hver sine bokser. Han legger også til at det er en stor fordel at de ikke trenger å betale før etter 30 dager, da kakene for lengst er solgt.

Oppmann Kent avslutter at dette er såpass lett-tjente penger at de planlegger å fortsette med kakesalg for å finansiere mye av kostnadene rundt Ullkisa Fotball gutter 11.

Ullkisa Fotball gutter 11

Fortjeneste totalt 55.000 kr

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Fortjeneste totaltkr 55.000

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.