Råd til både utstyr og cupturer

Oppmann Kent Martinsen for Ullkisa Fotball gutter 11 på Jessheim, er veldig fornøyd med at klubbkassa aldri er tom. Med kakesalget fra Nordkak finansieres alt - og på en hyggelig måte. 

“Vi startet egentlig i det små, men så eskalerte det ganske mye. Kakene er så enkle å selge at de nærmest selger seg selv” sier han. Han tror hemmeligheten ligger i smaken. “Kakene er rett og slett veldig gode! Vi har sittet ved butikker og i kjøpesentre, og det er ingen problemer å selge kakeboksene.”, sier den blide oppmannen med frisk nordlandsdialekt.

Selv har han en egen favoritt i Morfars kjekssjokolade, som han nå må forsøke å begrense inntaket av - men det er ikke lett...

Han synes også logistikken er veldig enkel. En lastebil kommer og leverer kakeboksene til hans garasje. Der setter de på lagets egne etiketter, som Nordkak har laget uten ekstra kostnad. Deretter kommer foreldrene og henter hver sine bokser. Han legger også til at det er en stor fordel at de ikke trenger å betale før etter 30 dager, da kakene for lengst er solgt.

Oppmann Kent avslutter at dette er såpass lett-tjente penger at de planlegger å fortsette med kakesalg for å finansiere mye av kostnadene rundt Ullkisa Fotball gutter 11.

Ullkisa Fotball gutter 11

Fortjeneste totalt 55.000,-

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Fortjeneste totaltkr 55.000

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo