Klassetur til Oslo

- Ved salg av Nordkaks gode kaker og karameller legger vi grunnen for å finansiere en stor del av avslutningsturen vår til Oslo i 10. klasse, forteller May Kjersti Teige og Alice Kloven, aktive foreldre i 10. klasse ved Rubbestadneset ungdomsskole på Bømlo.

- Vi ble tipset av en mor i klassen, Ingvill Ellingsen Sagvaag, om å selge Nordkaks produkter. Ingvills eldre barns klasser hadde solgt flere ganger med godt resultat. Nå har vi solgt to omganger og det angrer vi ikke på. Dessuten har vi returrett, og det er alltid en trygghet. Når kakene kommer, fordeles de med en gang til elevene. Vi selger i nabolaget, til venner og kjente, på arbeidsplasser og til firmaer. Vi selger flere sorter samtidig og det gjør at vi ofte selger flere bokser på samme sted. Elevene er flinke til å stå på, kakene er lettsolgte og kundene liker produktene godt. Vi kunne faktisk ha solgt enda mer enn det vi bestilte! 

- I Oslo skal vi ha det ­trivelig. Vi skal kjøre gocart og vi skal besøke Tusenfryd. Vi skal også rundt å kikke på Vigelands­parken, operaen, besøke NRK og teknisk museum. Dessuten skal vi selvsagt shoppe, spise godt og bare kose oss! På veien hjem stopper vi på Åmot for å gå på gruvevandring. Vi gleder oss virkelig, avslutter en blid May Kjersti og Alice. Enda tettere sammen, avslutter en blid Arne.‌

10. trinn Rubbestadneset u-skole

Fortjeneste totalt 13.005 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 13.005

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.