SøkMine siderBestill gratis infopakke

Klassetur til Oslo

- Ved salg av Nordkaks gode kaker og karameller legger vi grunnen for å finansiere en stor del av avslutningsturen vår til Oslo i 10. klasse, forteller May Kjersti Teige og Alice Kloven, aktive foreldre i 10. klasse ved Rubbestadneset ungdomsskole på Bømlo.

- Vi ble tipset av en mor i klassen, Ingvill Ellingsen Sagvaag, om å selge Nordkaks produkter. Ingvills eldre barns klasser hadde solgt flere ganger med godt resultat. Nå har vi solgt to omganger og det angrer vi ikke på. Dessuten har vi returrett, og det er alltid en trygghet. Når kakene kommer, fordeles de med en gang til elevene. Vi selger i nabolaget, til venner og kjente, på arbeidsplasser og til firmaer. Vi selger flere sorter samtidig og det gjør at vi ofte selger flere bokser på samme sted. Elevene er flinke til å stå på, kakene er lettsolgte og kundene liker produktene godt. Vi kunne faktisk ha solgt enda mer enn det vi bestilte! 

- I Oslo skal vi ha det ­trivelig. Vi skal kjøre gocart og vi skal besøke Tusenfryd. Vi skal også rundt å kikke på Vigelands­parken, operaen, besøke NRK og teknisk museum. Dessuten skal vi selvsagt shoppe, spise godt og bare kose oss! På veien hjem stopper vi på Åmot for å gå på gruvevandring. Vi gleder oss virkelig, avslutter en blid May Kjersti og Alice. Enda tettere sammen, avslutter en blid Arne.‌

10. trinn Rubbestadneset u-skole

Fortjeneste totalt 13.005,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 13.005

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo