Kjempetur til Danmark!

- Vi er en glad gjeng jenter fra 11-årskullet som spiller fotball i Fjellhamar FK, og som har det utrolig gøy sammen – både på og utenfor fotballbanen. Vi har solgt Nordkaks gode kaker i flere år, og hvert år drar vi på tur med oppsparte midler fra det årlige kakesalget. Kakene fra Nordkak er blitt så populære i vår omgangskrets at bestillingene faktisk kommer inn lenge før vi har fått kakene i hus. Alle rapporterer om lettsolgte kaker og en morsom dugnad.

- Hovedtrenere og primus motor bak kakeprosjektet, Oddbjørn Halvorsen og Sigurd Hopen, forteller at inntektene fra kakesalgprosjektet er et kjærkomment bidrag til driften av laget. ”De siste to årene har vi faktisk ikke trengt å tenke stort på andre lagdugnader. Pengene fra kakesalget gjør at vi kan kjøpe utstyr til jentene og dra på cup’er. Den eneste haken ved dette, er at vi må trene hardt i etterkant for å trimme bort kakene som vi ikke kan motstå! 

I år gikk turen til Rødovre, som ligger rett utenfor København og er vennskapsby till Fjellhamar. Gøy at også gutter-11 fra Fjellhamar var med på samme tur. Torsdag kjørte vi to treningsøkter, den andre sammen med vennskapslaget vårt, som heter Avarta. Spennende og lærerikt å trene med danske spillere og trenere. På fredag var det først en treningsøkt, før et av turens høydepunkter, et besøk på Tivoli. Lørdag var vi med på en cup med både gode resultater og innsats. Søndag kveld var det en trøtt, men lykkelig gjeng som kom tilbake til Fjellhamar. 

- Turen var utrolig vellykket på alle måter og bidro til å sveise laget enda mer sammen, avslutter to positive ledere, Oddbjørn og Sigurd.

Fjellhamar FK, Jenter-11

Fortjeneste totalt 137.850 kr

Salgsfakta

Antall salg6 stk.
Fortjeneste totaltkr 137.850

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.