Med kakesalg til Berlin!

- Hver avgangsklasse jeg har, pleier å dra på avslutningstur til Berlin. Mange av mine tidligere klasser har solgt kaker, og kakesalg er en bra måte å finansiere en del av turen på, forteller Øystein Hanssen, lærer for klasse 8D, på Ski ungdomsskole.

- Da jeg foreslo å selge kaker for klasse 8D var de ikke sene på å tenne på idéen. Tryggheten de hadde med kreditt og returrett gjorde det enda enklere å ta avgjørelsen om å selge. Klassen har solgt to ganger allerede og kan tenke seg å selge enda flere ganger. Det er først i tiende klasse turen skal finne sted. Salget foregår på tradisjonell måte ved at kakeboksene fordeles blant elevene med en gang leveransen har kommet. Deretter selger elevene i nabolag, på arbeidsplasser, til firmaer og blant venner og kjente. Kakeboksene er lettsolgte og elevene er flinke til å selge. Kundene synes Nordkaks kaker smaker bra og er godt fornøyde, sier Øystein.

Øystein har etterhvert blitt en virkelig Berlinekspert. Som tysklærer kan han språket flytende og han kjenner etterhvert byen Berlin som sin egen lomme.

- I Berlin planlegger vi blant annet et besøk i Potsdam med sitt fantastiske slott, Sanssouci, der de gamle Preusserkongene hadde sin residens. Et besøk til konsentrasjonsleiren Sachsenhausen rett utenfor Berlin er også en viktig del av turen. Videre skal vi selvsagt kikke på Berlinmuren, ha sightseeing i byen, gå på fotballkamp på Olympiastadion med Hertha Berlin og bare ha det trivelig. En tur som denne kommer til å bli et minne for livet og sveise klassen enda bedre sammen, avslutter en entusiastisk Øystein.‌

Ski ungdomsskole, klasse 8D

Fortjeneste totalt 11.600 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 11.600

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.