9. trinn Gressvik ungdomsskole

I juni neste år reiser vi med tog til Bergen. Vi skal tilbringe noen fine dager i den gamle Hansastaden og også være med på turen ”Norge i et nøtteskall”, forteller Margareta Andres, lærer for 9. trinn på Gressvik Ungdomsskole.

Da klassen skulle begynne å samle inn penger til reisen sin, valgte de å selge Nordkaks gode produkter. Tidligere hadde flere andre klasser på skolen solgt disse med positivt resultat. At vi dessuten hadde returrett gjorde at vi følte oss trygge, sier Margareta.

Salget har gått virkelig bra! Vi tar opp bestillinger på forhånd. Da er allerede en stor del av salgsjobben gjort. Vi bestiller litt mer enn det vi har forhåndssolgt, og har da et lite lager som kan selges løpende. Dette har fungert meget bra for oss, og vi har solgt hver eneste boks vi har bestilt de fire omgangene vi har drevet kakesalg. Vi selger til slekt og venner, til naboer og på arbeidsplasser. Produktene er populære og vi planlegger å selge enda mer før turen starter.

I slutten av 10. trinn drar vi avgårde på turen vår. Vi gleder oss til å besøke Bergen og ikke minst til å være med på turen ”Norge i et nøtteskall”. Her vil vi få med oss mye av det vakre Norge har å tilby. Vi skal besøke både fjord og fjell. Blant annet tar vi en tur med den Flåmsbanen med sin utrolige utsikt. Med båt tar vi oss videre ut på den fantastiske Aurlandsfjorden og videre inn i Nærøyfjorden, Europas smaleste fjord omkranset av høye fjell. Etterpå venter busstur langs lange stup og med skarpe svinger opp Stalheimskleiva.
Dette komer til å bli et minne for livet, avslutter en forventningsfull Margareta.

9. trinn Gressvik ungdomsskole

Fortjeneste totalt 33.615 kr

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Fortjeneste totaltkr 33.615

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.