9. trinn Gressvik ungdomsskole

I juni neste år reiser vi med tog til Bergen. Vi skal tilbringe noen fine dager i den gamle Hansastaden og også være med på turen ”Norge i et nøtteskall”, forteller Margareta Andres, lærer for 9. trinn på Gressvik Ungdomsskole.

Da klassen skulle begynne å samle inn penger til reisen sin, valgte de å selge Nordkaks gode produkter. Tidligere hadde flere andre klasser på skolen solgt disse med positivt resultat. At vi dessuten hadde returrett gjorde at vi følte oss trygge, sier Margareta.

Salget har gått virkelig bra! Vi tar opp bestillinger på forhånd. Da er allerede en stor del av salgsjobben gjort. Vi bestiller litt mer enn det vi har forhåndssolgt, og har da et lite lager som kan selges løpende. Dette har fungert meget bra for oss, og vi har solgt hver eneste boks vi har bestilt de fire omgangene vi har drevet kakesalg. Vi selger til slekt og venner, til naboer og på arbeidsplasser. Produktene er populære og vi planlegger å selge enda mer før turen starter.

I slutten av 10. trinn drar vi avgårde på turen vår. Vi gleder oss til å besøke Bergen og ikke minst til å være med på turen ”Norge i et nøtteskall”. Her vil vi få med oss mye av det vakre Norge har å tilby. Vi skal besøke både fjord og fjell. Blant annet tar vi en tur med den Flåmsbanen med sin utrolige utsikt. Med båt tar vi oss videre ut på den fantastiske Aurlandsfjorden og videre inn i Nærøyfjorden, Europas smaleste fjord omkranset av høye fjell. Etterpå venter busstur langs lange stup og med skarpe svinger opp Stalheimskleiva.
Dette komer til å bli et minne for livet, avslutter en forventningsfull Margareta.

9. trinn Gressvik ungdomsskole

Fortjeneste totalt 33.615,-

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Fortjeneste totaltkr 33.615

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo