Med salg av kaker og karameller til Polen.

- Vi ble tipset av andre klasser på skolen at kakesalg var en utmerket måte å tjene penger til skoleturen, forteller Anne-Kari Lilleng, lærer for Team CD i 10. klasse på Kruseløkka ungdomsskole i Sarpsborg.

I vår skal klassen reise på en lærerik 6-dagers tur til Polen med Aktive Fredsreiser.
Klassen har virkelig stått på for å finansiere turen, og en stor del av pengene har klassen tjent gjennom salg av Nordkaks kaker og karameller.

- Returretten gjorde at vi følte oss trygge når vi bestilte. Elevene har fordelt boksene mellom seg og har solgt til naboer, venner, bekjente og på arbeidsplasser. Salget har gått strykende og vi har gjort flere ekstrabestillinger. Viktig for oss er også at vi har hatt flere forskjellige sorter å selge, mener Anne-Kari.

Polenturen skal bli både sosial og lærerik. Vi skal ha med sønnen til en av de norske fangene som var i konsentrasjonsleir. Besøket i Auschwitz kommer nok til å bli en viktig og sterk opplevelse. Ellers skal vi besøke saltgruvene i Krakow, være med på en lokal Folkloreaften, shoppe litt og ha det hyggelig sammen. Vi gleder oss virkelig og håper det blir et minne for livet, avslutter Anne-Kari med et smil.

Kruseløkka ungdomsskole, 10CD

Fortjeneste totalt 26.170 kr

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste totaltkr 26.170

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.