Finansierer tur til Polen med kakesalg

Vi møter Espen Mørk, Mona Kemi og Eva Skjevik – som alle tre er organisatorer for finansieringen av trinnets tur til Polen med Aktive Fredsreiser neste år. Espen, som har vært med på samme tur tidligere, kan fortelle at elevene skal både se konsentrasjonsleirene i Auschwitz, og oppleve de flotte byene Berlin og Krakow. Han mener at elevene har mye å snakke om resten av livet etter denne turen.

Derfor valgte vi Nordkak

- Vi valgte Nordkak på et turmøte fordi vi av erfaring fra tidligere salg visste at dette var lettsolgte varer, sier Mona. -Og det skulle vise seg å være riktig. Hittil har trinnet dratt inn over 67.500,- på salg av kaker, karameller, kjekssjokolade og knekkebrød fra Nordkak, istemmer Eva.

- Leveringen har gått helt smertefritt, sier Mona. Eva tilføyer leende at Mona av og til har hatt stua full av bokser. -Når jeg har sendt bestilling på kvelden til Nordkak, ringer de alltid morgenen etter og spør om når jeg vil ha varene levert. De ordner alt – uansett, og de er veldig fleksible.

- Bra er også betalingsordningen, sier Eva. På de tretti dagene vi har på å betale boksene, er det fullt mulig å få solgt alle sammen. -Dette er jo også fint for familier som ikke har så mye å rutte med, sier hun. Ikke noe utlegg, bare å selge og få inn overskuddet.

Slik selger vi

Mona kan fortelle om at enkelte elever er superselgere. –De kan bestille 100 bokser i slengen og stå utenfor en butikk og selge en hel masse. Andre synes det er moro å være dørselgere, sier hun. Eva skyter inn at noen har solgt med katalog og spurt hva naboene har lyst på, og dermed fått mange bestillinger.

-Mange foreldre tar også kakeboksene med på jobben, og da går de unna som hakka møkk, ler Eva. Det hender til og med at Eva får tekstmeldinger som ”Hei du karamelldama, har du flere karameller?” Flere ganger har jeg også gitt bort kaker f. eks som vertinnegaver. Det er en super gave, sier Eva.

-Og så må vi ikke glemme knekkebrødene, sier Eva. –De er jo veldig fine å ha på ostebordet med sin dekorative, avlange form. Vi ser at mange ønsker å kjøpe disse også, når de blir oppmerksomme på dem.

Eva vil gjerne få slå fast at hun synes produktene fra Nordkak er veldig, veldig gode. - Det er ikke noe vanskelig å selge de fordi folk er kjent med kakene og vet at de smaker godt. Det gjør at det faktisk blir hyggelig å selge dem, avslutter hun.

Allergot ungdomsskole

Fortjeneste totalt 67.500 kr

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste totaltkr 67.500

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.