Sultne kråker

Vi møter Kråkene U14 og lagleder Ann Christin Hansen en vakker vårdag i den idylliske Nesparken rett ved Moss sentrum. Det er her hockeyklubben trener når de ikke er i ishallen.

- Vi trenger jo penger til klubbkassa og selger kaker for tredje gang nå, sier Ann Christin. - Samarbeidet med Nordkak har vært glimrende, varene har kommet når de skal og det er lettsolgte og gode produkter. Og sist men ikke minst, det er god fortjeneste til oss, forteller laglederen med et aldri så lite dollarglis.

- Dessuten slipper du å legge ut penger først. Fra du har fått levert varene har du 30 dagers betalingsfrist. Da har du god tid på deg til å både selge og få inn pengene før regningen forfaller.

- Det er vi voksne som har stått for mye av salget i klubben. Vi har blant annet lagt ut informasjon om kakene med bilder på facebook, og fått mange bestillinger av venner og kjente der. Det er jo mange som kjenner kakeslagene til Nordkak fra før av, og vet akkurat hva de vil ha. Sist fikk vi over 700 kakebokser på døra. De var solgt allerede etter 14 dager. I tillegg til facebook er det bare å sende mailer til alle du kjenner, sette barna utenfor kjøpesenter og la de gå til naboer og kjente, så er kakene borte før du vet ordet av det. Vi har merket at det er ekstra smart å selge i forkant av jul, påske og andre høytider da man vet at folk kjøper seg ekstra kos.

- Fortjenesten på siste salg var 16-17.000,- kroner, og det er faktisk en og en halv cup for gutta. Tidligere i år var vi på cuptur til Kristiansand. Det var moro og mye var finansiert gjennom kakesalget.

- For de som sier at de ikke spiser søtsaker, har vi jo nå fått et supert alternativ i de nye knekkebrødene. Det har vi solgt kjempemye av, så det er et populært sunt innslag på menyen.

- For å beskrive hvor greie folkene i Nordkak er, så har jeg en historie der vi hadde bestillinger inne på produkter som var utsolgt fra lageret, og som jeg hadde lovet levert til en bestemt dato. For å hjelpe meg, ringte Nordkak andre kunder som fortsatt hadde noen igjen, og etter en time hadde de samlet nok bokser til vår bestilling. Det er hva jeg kaller god service, avslutter den friske laglederen, som også spiller hockey selv.

Kråkene U14

Fortjeneste totalt 32.000 kr

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste totaltkr 32.000

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.