Hvor skal klasseturen gå?

- Da klassen skulle bestemme hva de måtte gjøre for å tjene penger til turen, falt valget på å selge Nordkaks produkter, forteller Grethe Bråten, klassekontakt for klasse 10D på Åsnes ungdomsskole, på Flisa i Hedmark.

”Å samle inn penger til klasseturer kan jo gjøres på mange måter, men jeg synes at kakesalg er noe av den enkleste veien å gå. Både elever og foresatte er positive til å selge kaker. Og kakene fra Nordkak blir godt mottatt i distriktet! Det skyldes nok at kakene er kjempegode og ligger i delikate esker og har en fornuftig pris. Her i distriktet kan vi også se at Lillebrors Beste Karamellblanding og Bestefars Favoritter er populære! Og til jul er det koselig å henge Nissemors Pepperkakehjerter i rødt silkebånd i kjøkkenvinduet for å spise dem opp når julen er over!”

”Jeg vil også få berømme Nordkak. Alle de gangene jeg har vært klassekontakt og har hatt med bestilling av kakene å gjøre, har alt gått knirkefritt! Bestilling og leveringsmåte har vært veldig bra og Nordkaks betingelser er greie å forholde seg til. At vi har både returrett og kreditt er dessuten en trygghet.”

Hvor klassens avslutningstur går, er ikke bestemt ennå. Ungdommene har drømmer om en shoppingtur til London, men det er ikke sikkert vi kommer så langt! En turkomité skal utarbeide noen forslag, så får vi se hva vi finner på, avslutter en positiv Grethe.

Åsnes ungdomsskole, klasse 10D

Fortjeneste totalt 24.400,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 24.400

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo