Svanecup i Danmark

I april er det på nytt tid for en spennende tur til Danmark for Øyestad IF gutter-14. Håndballgruppa består av 16 supre gutter, som har det moro sammen både på og utenfor banen.

Guttene har solgt Nordkaks knallgode kaker og karameller gjennom flere år. Dette er veldig lettsolgte produkter, og guttene vet de får mye igjen for dugnadsinnsatsen.
Tanken på å selge Nordkaks populære produkter startet med at Jorunn Olsen, mor til en av guttene på laget, hadde en klasse på skolen som solgte kakebokser. Dette tipset nappet laget på og dugnaden var i gang. Returrett og kreditt var en viktig trygghet i startfasen, men salget har gått over all forventning. Mange av guttene har opparbeidet seg en solid kunde­krets, og guttene tar ofte forhåndsbestillinger. Nordkak har alltid vært velvillige til å levere nok salgskataloger som viser hva som kan kjøpes. Når vi har flere sorter, vil kundene ofte prøve ulike typer. Laget har også fått lov til å lodde ut/selge bokser på butikken i nærområdet. Ellers selges det til naboer, familie og venner. Endel bokser selges også til firmaer og på arbeids­plasser. Mange av kundene forteller at foruten å spise og kose seg med kakene/karamellene, egner boksene seg meget godt til å bruke som gaver.
Nå gleder guttene seg til å reise over dammen og møte utenlandsk motstand i tre dager. Turen er en sportslig og sosial begivenhet som de gleder seg til i lang tid, avslutter en positiv Jorunn.

ØIF Håndball G-14

Fortjeneste totalt 63.600,-

Salgsfakta

Antall salg5 stk.
Fortjeneste totaltkr 63.600

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo