Til utlandet som avslutningstur!

- Å selge Nordkaks gode kaker og karameller har vært en god inntekskilde for klassen vår, forteller Kate Gundersen, kontaktlærer for klasse 9B på Rugtvedt skole på Stathelle.

-Kate har tidligere hatt mange klasser som har solgt kaker fra Nordkak, med godt resultat.

- Det er nærmest en tradisjon her på skolen å selge kaker. Hvert skoleår er det oftest flere klasser som selger. Min nåværende klasse har selv bestemt at de vil gjøre dette, og da støtter jeg opp om det. Det er også en ekstra trygghet at vi har returrett, sier Kate. Klassen har solgt to ganger, og ser ikke bort fra at det kan bli enda mer kakesalg før avslutningsturen i tiende klasse. 

- Når leveransen kommer, fordeler vi boksene med en gang. Elevene selger på arbeidsplasser og firmaer, i nabolaget og til slekt, venner og kjente. Det er også bra at vi selger forskjellige sorter samtidig da selger vi ofte flere bokser på samme sted. Mine elever har virkelig vært flinke til å selge, og både elever og foreldre er positive.

- Mine to tidligere klasser var i Newcastle og Liverpool på sine avslutningsturer, forteller Kate. Hvor turen for denne klassen skal gå, er ikke helt bestemt ennå, men det hadde vært veldig gøy å få til noe lignende. Min klasse stiller virkelig opp for hverandre og har et veldig bra samhold, og min erfaring er at en tur som denne sveiser klassen enda mer sammen, avslutter en blid Kate.‌

Rugtvedt skole, klasse 9B

Fortjeneste totalt 11.435 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 11.435

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.