Mot cuper og aktiviteter for G-14 og G-15 Fet IL Håndball

Gutter-14 og gutter-15 i Fet IL håndball, består av 18 ivrige håndballgutter som har det mye gøy sammen, både på og utenfor banen. Alle guttene trener sammen som én gruppe og har lag i begge aldersklassene i regionserien. I fjor var gjengen på Storhamar Cup, i år sparer de til Storhamar Cup igjen for gutter-15, og til Peter Wessel Cup for gutter-14.

Første gangen vi valgte å selge Nordkaks gode produkter var det fordi vi foreldre hadde kjøpt dette av andre grupper som solgte. Vi synes at Nordkak har så mye godt, at dette ville vi også prøve å selge, forteller Torunn Herrebrøden Berntsen, aktiv forelder på laget, og den som holder i kakesalget. Dette har vi ikke angret, det er enkelt å selge boksene, de selger nesten seg selv. Vi får til og med spørsmål fra kunder om «når skal dere selge igjen?». Dette er jo veldig hyggelig å høre og gjør det inspirerende å gå i gang med nye salg. Kundene kjøper boksene både for at de vil ha produktene, og fordi de vil støtte laget, det er en veldig god kombinasjon som gjør det lettsolgt!

Tjene penger på dugnadssalg gjør mange aktiviteter mulige

Det å dra på cuper er både spennende og gøy for guttene, men vi i foreldregruppen ønsker at gutta skal ha det gøy sammen, også utenom trening og kamper. Dette er viktig for godt samhold og vennskap! Så det er ikke bare cuper vi trenger penger til, men det kan for eksempel være juleavslutning med pizza og bowling, reise å se på topp-kamper, og grillmat til sommeravslutning. Vi planlegger også en overnatting i hallen med hele laget, og alt dette er mye lettere å få til om vi har en lagkasse med midler i.

For å fylle opp lagkassa så er salg av Nordkaks bokser en enkel måte å tjene penger til laget på. Vi har lagt det opp slik at alle selger så mye de klarer! De fleste deler Nordkak-dugnaden på sosiale medier. Mange foreldre legger igjen en salgskatalog på arbeidsplassen, og der går salget ofte bra. Det å ta en tur på dørene i nabolaget er også lurt! Naboer ønsker ofte å støtte den lokale ungdommen og kjøper Nordkak-favoritter de kjenner fra før. 

De sortene vi solgte mest av sist var Mormors Doble Sjokoladeflarn, Mammas Sjokoladeboller, Lillebrors Beste Karamellblanding og Ullas Punsjruller. Det er også bra at Nordkak har gode knekkebrød som et sunnere alternativ til de som ønsker det! Det som har kommet de siste årene, med mulighet til å dele webshopen i sosiale medier, har vært veldig effektivt, og gjør det enkelt for både selgere og kunder, sier Torunn.

Enkelt for både kontaktperson og spillerne med Mine sider

Det å nå kunne ha full oversikt over salget gjennom Mine sider har vært en stor tidsbesparelse for meg som kontaktperson. Det er enkelt, og har jeg lurt på noe så har jeg bare ringt til Nordkak som har hjulpet meg raskt. Vi er veldig fornøyde og gleder oss faktisk til neste gang vi skal selge! Avslutter en blid og positiv Torunn.

3 salgstips

 • Tips gjerne om at boksene er kjempefine vertinnegaver når man skal bort.

 • En liten premie til de på laget som selger mest, kan være en inspirasjon som øker salget og bidrar til at laget tjener mer.

 • Webshopen er en veldig effektiv måte å nå mange kunder på. Webshopen kan for eksempel deles på sosiale medier. 

 

Fet IL håndball G14 & G15

Vi tjente 19.256 kr

Fet IL G14 & G15

Fet IL G14 & G15

Fet IL G14 & G15Torunn Herrebrøden Berntsen, aktiv forelderPeptalk i hjemmedrakterPeptalk i bortedrakterFet IL G14 og G15

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Antall deltakere18 stk.
Fortjeneste totaltkr 36.254
Fortjeneste siste salgkr 19.256

Kontakt oss

 • Åpningstider sommerUke 25: 07.30 – 16.00. Stengt 21 juni
  Uke 26 & 27: 07.30 - 14.00.
  Uke 28: 08.00 – 12.00.
  Uke 29, 30 & 31: Stengt for sommerferie.
  Uke 32: 07.30 - 14.00.
  Uke 33 og framover: 07.30 – 17.00 som vanlig igjen.
  Vi på Nordkak ønsker dere en herlig sommer!
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Grön Punkt Norge
 • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.