Sætre IF Graabein G/J-11 mot Ørebro Cup

11-års laget til Sætre IF Graabein består av både fotballgutter og fotballjenter som spiller sammen og kommer fra Hurumlandet sør for Oslo. Laget har spilt sammen i mange år allerede og vært på flere cuper i Norge, men nå til sommeren skal de på sin første utenlandscup, Ørebro Cup i Sverige. For å ha råd til dette behøver de å tjene inn penger til laget og da er salg av Nordkaks produkter en god inntektskilde. 

Grunnen til at vi valgte å selge Nordkaks produkter til å begynne med var at eldre søsken til noen av spillerne hadde vært med og solgt for en klasse tidligere med godt resultat. Derfor foreslo jeg at vi på fotballaget også skulle prøve dette når det første gangen ble aktuelt at vi skulle gjøre en salgsdugnad for gjengen. Dette er ingenting vi angrer, for salget har gått strålende hver gang vi har solgt, forteller Lene Gokshol Haug, engasjert mor og dugnadssjef på laget. 

Kakesalg finansierer en stor del av cupene for laget

Pengene vi har tjent på kakesalget har vi brukt til cuper rundt om i Norge. Sist sommer var vi på Sebra Cup i Kristiansand og det var kjempegøy! Å dra på cuper er både utviklende gjennom å møte andre lag som vi ikke møter til hverdags, og det er både spennende og gøy å dra på tur med laget. Dessuten styrker det samholdet i laget så det er mange positive ting med det å reise på cup, sier Lene. 

Nå har spillerne blitt et år eldre og nå har vi bestemt at vi skal reise på den første utenlandscupen med laget, rettere sagt til Ørebro Cup i Sverige. Vi har en klar målsetting når det gjelder turen at vi skal finansiere kostnaden for alle spillerne, og at vi også kan finansiere at en forelder pr spiller også kan være med. Det er viktig for oss at alle får muligheten til å være med på turen, og vi ønsker ikke at det skal avhenge om man har råd eller ikke, økonomien er jo litt forskjellig som i de fleste sammenhenger. For å finansiere kostnaden for cupen behøver vi å jobbe dugnad, og vi har litt forskjellige aktiviteter med blant annet loddsalg, men det vi tjener mest på er salg av Nordkaks kakebokser. Det var faktisk 2 av spillerne som solgte over 200 bokser hver, hvilket naturligvis var langt over forventning! Nordkaks produkter har et godt rykte og er kjente og det er en stor fordel, for de aller fleste har sine egne favoritter de kjøper om og om igjen. I kombinasjon med at laget består av gode kakeselgere betyr dette at kakesalget går veldig bra for oss.

Smidig med Mine sider og webshopen

De første gangene vi solgte kakebokser så brukte vi regneark og alle leverte bestillingene sine til meg, og det fungerte jo greit det også, men når vi nå vel har begynt å bruke Mine sider, så er det veldig smidig både for selgerne og også for meg som kontaktperson. Alle legger inn sine egne bestillinger der og selgerne kan også dele webshopen som gjør at vi når enda flere kunder. Mine sider er lett og oversiktlig og kan absolutt anbefales. Totalt sett er vi superfornøyde med kakesalget og vi gleder oss til Ørebro Cup, avslutter en positiv Lene.
Tre salgstips fra Lene-La spillerne ta en runde i nabolaget, mange kjøper og er positive til å støtte og samtidig kjøpe sine egne favoritter. -Del webshopen og skriv hva man sparer til når man deler. -Ta med salgskatalogen på arbeidsplasser og legg f eks på spiserommet.

Tre salgstips fra Lene

 • La spillerne ta en runde i nabolaget, mange kjøper og er positive til å støtte og samtidig kjøpe sine egne favoritter. 

 • Del webshopen og skriv hva man sparer til når man deler. 

 • Ta med salgskatalogen på arbeidsplasser og legg f eks på spiserommet.  

  
 

Sætre IF Graabein fotball G/J-11

Vi tjente 29.850 kr

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Antall deltakere17 stk.
Fortjeneste totaltkr 103.968
Fortjeneste siste salgkr 29.850

Kontakt oss

 • Hverdager: 07.30 – 17.00
 • Nordkak
  Torpebaugen 8
  1738 BORGENHAUGEN
 • Barnekreft foreningen
 • Zeromission
 • Grön Punkt Norge
 • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.