Fotballcup til Gøteborg 2 år på rad

- Forrige år var jentene våre med i den store ungdomsturneringen Gothia Cup i Gøteborg og i år skal de være med i Gøteborg Cup, forteller Regina Bergmo, lagleder og aktiv mor i Kurland FK´s jenter-14.

- Ifjor var det stor suksess i Gøteborg. Jentene gikk helt til en imponerende semifinale i en av verdens største fotballturneringer!

- En stor del av pengene som behøvdes for å finansiere turene, har laget skaffet seg gjennom salg av Nordkaks populære produkter. Første gangen vi solgte var det viktig for oss å ha tryggheten med returrett. Nå har vi solgt 4 ganger og hver gang har det gått så bra at vi ikke lenger er nervøse for at det skal bli noe igjen, sier Regina.

Nordkaks produkter er virkelig lettsolgte. Boksene fordeles på laget og jentene selger til venner, kjente, i nabolaget, på arbeidplasser og til bedrifter. Mange ringer dessuten tilbake og vil ha mer, så responsen er meget god og både kundene og jentene er fornøyd.

- Vi holder på og finsliper formen foran sommerens Gøteborg Cup og satser på at det skal gå bra i år også. Foruten å spille fotball planlegger vi å få med oss en tur på Liseberg, kikke litt rundt i byen, ha det sosialt og kose oss. Vi gleder oss, avslutter en blid Regina.‌

Kurland FK, Jenter-14

Fortjeneste totalt 27.245 kr

Salgsfakta

Antall salg4 stk.
Fortjeneste totaltkr 27.245

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.