Tjener 35.000,- på kakesalget!

Vi møtte trener Sigurd Hopen på en ettermiddagstrening for laget han har trent siden de startet da de gikk i første klasse. Nå går de i åttende klasse og mange har fulgt med i alle år i tillegg til en del som har kommet til etter hvert. At Sigurd fortsatt trener jentene er lett å forstå, når vi hører de engasjerte ropene blant all latteren, mens de trener i bakgrunnen. Det er en sammensveiset og fin gjeng, Fjellhamar fotball jenter-14. 

Laget trengte penger til turer og utstyr, forteller Sigurd. De begynte med Nordkak fordi de hadde hørt at det lokale håndballaget hadde tjent gode penger på dette. De bestemte seg for å forsøke og har gjort det hvert år siden.

“Når vi går inn på hjemmesiden til Nordkak, ligger vi høyt over mange av de andre kakeselgerne”, sier Sigurd stolt. “Det er først og fremst de gode marginene som gjør at vi selger kaker, år etter år. Salget sørger for å finansiere laget resten av året. Det er vel ikke så mange dugnader som gir så mye tilbake”. Den fornøyde treneren kan fortelle at de tjener mellom 35-40.000,- på kakesalget.

“Samarbeidet med Nordkak har vært strålende. De snur seg raskt dersom noe skulle oppstå ved levering. Har det skjedd noe, har de løst det straks. Det er også viktig for oss at Nordkak har vært fleksible med hensyn til levering direkte i garasjen vår. Dessuten har vi hatt så lang betalingsfrist, slik at vi har hatt muligheten til å selge kakene før fakturaen har forfalt. Alt i alt en meget god løsning, for oss altså”, sier han.

Siden laget selger så godt, er vi nysgjerrige på hvordan de gjør det. “Alle spillerne får en minimumskvote som de skal selge. De selger til naboer og nære slektninger. På kjøpesenterne går det også mange bokser. I tillegg har vi noen foreldre som er veldig flinke til å selge på arbeidsplassen sin. De legger ut smaksprøver og bestillingsliste. Noen har faktisk solgt 150 bokser på denne måten, og det trekker jo opp det gode resultatet”, smiler Sigurd.

“Rett før påske dro vi til Tyrkia med hele laget. Vi var 25 spillere og 11 voksne og alle hadde en fantastisk tur. Det kan anbefales til alle som jobber med barne- og ungdomsidrett. Nær halvparten av billettene til jentene var finansiert gjennom kakesalget. Det blir sannsynligvis en Tyrkia-tur neste år også. Vel vitende om dette, vil motivasjonen for å selge kaker være stor”, sier Sigurd som også gjerne kunne tenke seg en Tyrkia-tur igjen.

“Min favoritt er Lillebrors Karameller! Jeg er vel litt for svak for disse. Den karamellen som har sjokolade på utsiden og engelsk karamell innvendig er den ultimate varianten”, sier den positive treneren, før han andaktsmessig skreller av papiret og putter den deilige karamellen på innsiden av et bredt smil. “Eldi goe”, fastslår han.

Fjellhamar fotball jenter-14

Fortjeneste totalt 195.000 kr

Salgsfakta

Antall salg7 stk.
Fortjeneste totaltkr 195.000

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.