Med kaker mot Kristiansand

- Vi selger Nordkaks populære produkter for å finansiere vår avslutningstur til Kristiansand neste vår, forteller Nina Koteng Steen, klassekontakt i klasse 9D på Furnes ungdomsskole.

- Da det var tiden for å bestemme hvor klasse 9D skulle reise på tur i tiende klasse, kom elevene fram til at turen skulle gå til Kristiansand. Men hvordan skulle de samle inn penger for turen?

Nina hadde vært involvert i kakesalg med godt resultat tidligere og foreslo for klasse 9D at kanskje dette kunne være noe for dem også. I og med at det er returrett på boksene så føltes det trygt å kunne anbefale kakesalg. Dette forslaget nappet klassen på og det er ingenting de angrer.

- Vi fordeler boksene blant elevene med en gang leveransen har kommet og da setter klassen igang med salget, sier Nina. Elevene har solgt til venner og bekjente, i nabolaget og på arbeidsplasser. Produktene er både gode og lettsolgte og mange kjenner godt til boksene når vi er rundt og selger. Det har vært meget positiv respons og vi har til og med fått flere telefonsamtaler fra kunder som ønsker å kjøpe mer!

Vi har hittils solgt kaker i to omganger og vi planlegger ytterligere salg av de gode produktene før turen går til Kristiansand i slutten av tiende klasse, avslutter en positiv Nina.‌

Furnes ungdomsskole, klasse 9D

Fortjeneste totalt 21.155 kr

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 21.155

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.