Med salg av kaker til Sverigetur.

I sommer skal vi reise til Sverige og være med i fotballturneringen Piteå Cup, forteller Monica Karlseng, en av de aktive foreldrene i Gruben IL´s småjentelag.

Gruben IL´s småjenter er flinke til både å spille fotball og å selge kaker. Kakesalget har bidratt til en betydende del av lagets kasse.

- Når leveransen har kommet, har vi fordelt boksene blant spillerne og solgt i nabolaget, til venner og kjente, og litt på arbeidsplasser. Vi har solgt flere sorter samtidig og Nordkak´s gode produkter har vært populære og lettsolgte. Tryggheten vi har med returrett gjorde at vi våget å prøve, og det angrer vi ikke, sier Monica.

- I Piteå er det med lag fra hele verden, og det skal bli spennende å se hvordan vi klarer oss mot internasjonal motstand. Når vi ikke spiller skal vi grille, bade og kose oss. En tur som denne blir både sportslig, sosial og vil sveise laget enda bedre sammen. Både spillere, trenere og foreldre ser virkelig fram mot Piteå Cup, avslutter en positiv Monica.

Gruben IL´s småjentelag

Fortjeneste totalt 16.890,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 16.890

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo