SøkMine siderBestill gratis infopakke

Med kakesalg til Vesterhavs Cup i Esbjerg.

- Vi har gjennomført salg av Nordkaks populære produkter flere ganger. Kakesalget har vært med på å finansiere en stor del av turen til Vesterhavs Cup i Esbjerg på Jylland, forteller Elisabeth Knutsen, aktiv mor i Hisøy IL´s håndball jenter-14 lag.

- For noen år siden solgte laget kaker for første gangen for å skaffe treningsdrakter til laget. Kreditten og returretten var en trygghet som gjorde at vi ikke var redde for å forsøke. Da jentene ble litt eldre, bestemte vi oss for at vi ville spille Vesterhavs Cup i Danmark. For å tjene penger til turen tenkte vi at det kunne være en god idé å gjenta det vellykkede kakesalget. Som sagt så gjort, nå har vi gjennomført totalt tre kakesalg og vi er meget fornøyde. Når leveransen kommer, deler vi ut boksene blant jentene. De selger i nabolaget, til venner og kjente, på arbeidsplasser og til firmaer. At vi selger mange sorter samtidig gjør at kundene ofte kjøper flere bokser av gangen. Kakene er gode og lettsolgte og kundene våre er fornøyde. Jentene har vært dyktige selgere, sier Elisabeth.

- Det skal bli spennende å møte utenlands motstand i Esbjerg. Det blir første gangen vi drar utenfor Norges grenser med håndballen. Totalt kommer vi til å være borte fire dager. På vei hjem rekker vi å få med oss en dag på sommerland i Fårup. Vi gleder oss, avslutter en positiv Elisabeth!

Hisøy IL s håndball Jenter-14

Fortjeneste totalt 18.995,-

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste totaltkr 18.995

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo