SøkMine siderBestill gratis infopakke

Sætre Speidergruppe forsyner Hurumlandet med kaker!

Siden år 2000 har Sætre speidergruppe solgt kakebokser for å skaffe inntekter til gruppen. I november bruker speidergruppen et av sine møter til å selge kaker. Foreldrene som har påtatt seg ansvaret for denne jobben, har bestilt, pakket og fordelt kakebokser, delt Hurum opp i roder, og levert ut dette til speiderne, som da går fra dør til dør og selger bokser med kaker. Foreldrene stiller opp ved å følge speiderne rundt i bil, med kakeboksene.

I år 2000 så et foreldrepar en annonse for salg av kaker som ville gi en inntekt til speidergruppen. Initiativtakerne stod i sentrum for organiseringen og salget de første årene. Her stod noen familier på og solgte flere dager i løpet av en uke. Etter hvert utviklet dette seg, og man fant en fast dag hvor man delte speideren i biler og kjørte ut for å selge kaker. Dette har blitt en tradisjon både for speideren og innbyggerne på Sætre.

På tirsdag møtte ca 80 speidere fra 8 til 16 år opp for å selge kaker. Det var glede og forventing blant speiderne. Hvilken rode får jeg i år, hvor mange kakebokser selger vi i år, spenningen lå i luften før de var på vei ut i novemberkvelden for å selge kaker.

”Hei, vi kommer fra Sætre speidergruppe vil du kjøpe kaker?” lød det over Hurumlandet. Speiderne skyndte seg videre for å få solgt ut de boksene de hadde fått ansvaret for. ”Det så ut som de nesten ventet på oss, mange hadde bestillingen klar” sier Benedikte Solheim. Hun synes dette er så morsomt at hun måtte være med i år også selv om hun for tiden bruker krykker. Matilda Karlsson sier at det er gøy å gå rundt med venner og er topp at folk vil kjøpe kakene. De fleste er positive og glade når vi kommer og det gjør det trivelig å gå runden fortsetter hun. Emma Velthoven sier at det er litt konkurranse mellom hvem som selger mest i bilene. Ja, vi alle skryter litt av hvor mange bokser vi har fått solgt skyter Matilda inn.

Jeanette Widnes, som er blant foreldrene i gruppen, med ansvar for kakesalget, kan fortelle at speidergruppen dette året har slått rekorden hittils, med et salg på over 1000 kakebokser. ”Det er klart det krever en del planlegging og forarbeid, men mange foreldre har vært hjelpsomme og villige til å stille opp. Denne dugnaden er viktig for Speidergruppen, og vi er stolte av å kunne være med til å bidra”.

”Dette er en god dugnad og inntekstkilde for speidergruppa”, sier gruppeleder Georg Smedhus. ”Mange har vært flinke til å forhåndsbestille, noe som gjør salget ennå større. Dette er en viktig inntektskilde for gruppen, og det kommer godt med når vi nå er 150 medlemmer. Vi er glade for de som støtter oss på denne måten”, forsetter han.

Sætre Speidergruppe

Fortjeneste totalt 300.000,-

Salgsfakta

Antall salg15 stk.
Fortjeneste totaltkr 300.000

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo