Krakow, here we come!

9. trinn ved Sistranda skole, på Frøya, selger Nordkaks produkter for å tjene inn til skoletur til Krakow. Vi begynte salget allerede før jul, og hadde en salgsrunde også før påske. I tillegg ønsker vi en omgang til med salg, før vi tar sommerferie. Salget av kjeks, karameller og knekkebrød har vært en god inntektskilde for oss, forteller Kristina Hegg Reitan, aktiv forelder i klassen. 

Nordkak har lettsolgte produkter, med noe for en hver smak. Både 30 dagers returrett og kreditt gir trygghet når man driver slikt salg. Fri frakt og gratisbokser er bare en stor fordel nå man tjener inn til skoletur. Vi har imidlertid funnet vår egen måte å drive dette salget, nemlig forhåndssalg. Elever og foreldre har i forkant av bestilling tatt opp forhåndsbestilling fra sine kunder, og dermed har jobben vært gjort i forkant. Da varene ankom, var det bare å dele dem ut. 

Nordkaks produkter er etter hvert velkjent, og kjent for sin gode kvalitet. Derfor var det enkelt å selge de nye produktene, Finknekke og Godknekke. Dette er gode alternativer til kaker og karameller. Vår erfaring er at kjeks og karameller selger best før jul, mens på nyåret var knekkebrødene en stor slager. 

Ved vår skole har det blitt en tradisjon at 9. trinn selger kjeks og karameller, derfor opplever vi ofte at kundene etterspør når neste salgsrunde blir. 

Til høsten reiser rundt 70 personer, hele klassetrinnet pluss reiseledere fra ville, vakre Frøya på trøndelagskysten til Krakow i regi av Aktive Fredsreiser. Skoleturen er finansiert med kun dugnadsarbeid, blant annet salg av kjeks, knekkebrød og karameller fra Nordkak. Vi gleder oss, avslutter Kristina.

Sistranda skole

Fortjeneste totalt 72.000 kr

Salgsfakta

Antall salg3 stk.
Fortjeneste totaltkr 72.000

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Grön Punkt Norge
  • Experian

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.